“Eldöntöm, ki a legkevésbé faszfej, és reménykedek a legjobbakban – én így megyek el szavazni”

18 nap maradt a 2018-as magyarországi országgyűlési választásokig. De kikre adják a voksukat a fiatalok? Aktív állampolgárok-e? Ezekre kerestük a választ az utca embereivel!

Ugyan merész különböző jóslatokba bocsátkozni, azonban azt látni, hogy több fiatal fog elmenni szavazni, mint korábban. Ezt például a nemrégiben lezajló diáktüntetések is mutathatják. De vajon, kire fognak? Hogyan vélekednek a jelenlegi közéletről?

Eddig csöndesen fortyogtam, de mostanában kijön belőlem a rage, amikor olvasok egy-két, újabb sikkasztási ügyről, és látom a Facebookon az elfogult kommentelőket

– mondja az egyik fiatalember.

Van, aki úgy készül fel a 2018-as választásokra, hogy:

rádurrantok egy hatalmasat. És ameddig megyek a szavazófülkéig, addig megnézek négy oldalt. Megnézek egy 444-t, Origot, egy Indexet és egy HVG-t. Már csak azért is, hogy, tudod, a jelenlegi pártnak is legyen valami esélye. És eldöntöm, hogy ki a legkevésbé faszfej, és reménykedek a legjobban.

Mondd el véleményed te is a Facebook-oldalunkon!

“Eldöntöm, ki a legkevésbé faszfej – én így megyek el szavazni”

18 nap maradt a 2018-as magyarországi országgyűlési választásokig. De kikre adják a voksukat a fiatalok? Aktív állampolgárok-e? Ezekre kerestük a választ az …

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból