Az egykori Való Világ-szereplő úgy tűnik a fotók alapján, Chaturbate nevű oldalon szerepel.

A dobogón végzett VV Merci

Az RTL Klubon immár 2002 óta futó valóságshow-nak, a Való Világnak a tizedik, jubileumi szériája 2020 novemberében kezdődött, az új villalakók teljesen másfajta nézőpontot és attitűdöt képviseltek, mint a korábbi a szériák szereplői. A 10. évad tele volt túlfűtött jelenetekkel, amelynek egyik kulcsszereplője VV Merci volt.

Kapcsolódó cikk

A szériát egyébként a háromszor is párbajozó VV Vivi nyerte meg végül, a finálét február 25-én tartották meg. A második helyen VV Robi végzett, míg a képzeletbeli dobogó harmadik fokára a már említett VV Merci léphetett fel.

Zenei karrierbe is kezdett a Való Világ után

Talán VV Merci és VV Moh kapcsolatával foglalkoztak az online térben, illetve a műsorban is a legtöbbet az emberek, ez a kapcsolat érdekelte a legjobban a nézőket. VV Moh, akit sokáig az egyik legnagyobb favoritnak tartott mindenki, végül VV Vivivel szemben maradt alul, így nem került be a fináléba.

A játéknak ugyan vége lett, de a reality után is figyelte őt a sajtó, hiszen a G. W. M.-mel – aki jelenleg tematizálja a bulvárt a Kulcsár Edinával folytatott viszonya miatt – közös dalt is megjelentetett Cedes néven, a számot Tedd be! címmel publikálták.

Ezt követően ismét elhalkult körülötte a tér, ám néhány nappal ezelőtt a Life.hu közölt fotókat róla – erre a linkre kattintva érhetők el –, amin meztelenül látható kamera mögött. A képernyőfotók a Chaturbate nevű oldalról való. A Wikipedia leírása szerint ez “egy felnőtteknek szóló weboldal, amely webkamera-modellek és -párok élő, webkamerás előadásait kínálja, jellemzően meztelenséget és szexuális tevékenységet tartalmaz, kezdve a sztriptíztől és az erotikus beszélgetéstől a kifejezett szexuális cselekményekig, mint például a maszturbáció szexuális játékokkal”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet