Milwaukee Journal Sentinel riportja szerint egy nő családi viszályhoz hívott rendőrt egy brookfieldi moziban popcorn-sózási incidens miatt. A dolognak a lap értesülése szerint, válás lehet a vége.

A nő elmondta a rendőrségnek, hogy a férjével együtt sorban álltak popcornért. A férfi arra kérte, ne sózza meg a mozis snacket, és elsétált. A nő viszont úgy érezte, férje kérése ellenére, hogy joga van megsózni a pattogatott kukoricát, amiért fizetett.

Amikor a férj észrevette a turpisságot, állítólag közölte a nejével, hogy a házasságuknak vége, és nem volt hajlandó megnézni a filmet.

Válóok: a felesége hűtlen volt, és a háta mögött csinál dolgokat, például megsózza a popcornt.

Ezek állítólag a férfi szavai voltak. A nő elvette a férjétől a kocsikulcsot, és megnézte egyedül a filmet. Ezalatt a férfi valószínűleg kint átkozta a feleségét.

Popcorn
A Sós Popcorn Is Vezethet Váláshoz / Fotó: Shutterstock

Az asszony a film után megtalálta a férfit, de a slusszkulcsot továbbra is magánál tartotta, mert, ahogy a rendőrnek később elmondta, a férje túl gyorsan hajt, mikor ideges. A férfi viszont nem volt hajlandó beszállni az autóba.

És akkor a nő, azon aggodalmában, hogy kedves férje hogyan fog hazajutni, kihívta a rendőrséget, hogy tanácsot kérjen. A rendőrök azt felelték, ezt neki kell kitalálnia, és hogy a férje felnőtt ember, aki el tudja dönteni, mit akar.

A nő, a lap szerint megerősítette, hogy sem fizikai erőszak, sem fenyegetés nem történt a férj részéről, és nem is tart jövőbeli fizikai bántalmazástól.

Hogy valóban elválnak-e, nem tudjuk. Mint ahogyan azt sem, miért nem vettek még egy adag (ezúttal só nélküli) popcornt a férjnek. Így talán nem került volna veszélybe a házasságuk. Ez persze túl evidens lett volna. Az is igaz persze, hogy ha a pattogatott kukorica megsózása vezet kenyértöréshez, azért a házasságért talán nem is kár.

A popcorn-sózási história másik tanulsága, hogy Amerikában valószínűleg nem ismerik a mi jó kis szólásmondásunkat a szerelmes szakácsról. Ha ismerték és humoruknál lettek volna, a férfi a felesége feltétel nélküli szereteteként is felfoghatta volna a pattogatott kukorica megsózását. De az egy másik történet.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Qatar-WC

Hogyan fogadjunk a 2022-es labdarúgó-világbajnokságra

Már majdnem itt az ideje a világ legrangosabb tornájának – a 2022-es labdarúgó-világbajnokságnak. Az idei év sok újítással jár. Az egyik az, hogy ez az első alkalom, hogy egy közel-keleti ország ad otthont a világbajnokságnak.

alvás pihentető alvás tippek alváshoz egészséges alvás egészséges életmód

Ezeket edd, és ezeket kerüld, ha nem tudsz aludni

Jó alvás nélkül nincsenek jó nappalaink, de még rosszabb, hogy nem lehetünk teljesen egészségesek sem. Sokan szenvednek kialvatlanságban anélkül, hogy foglalkoznának vele, pedig komoly következményei lehetnek, ha hosszútávon nem tudunk megfelelően pihenni.

betegség hírességek hírességek betegségei maria cross halle berry lil wayne tom hanks toni braxton catherine zeta-jones 4

Hírességek, akik krónikus betegséggel élnek

A betegség nem válogat. A következő sztárok mind megvívták a maguk harcát különböző egészségi problémákkal és saját példájukon keresztül bebizonyították, hogy krónikus betegségekkel is lehet együtt élni, mégpedig boldog életet.

liszt gluténmentes liszt liszt fajták liszt típusok zabliszt rizsliszt csicseriborsó liszt kókuszliszt

Ezek a gluténmentes lisztek, ha alternatívákat keresel

A legtöbben fehér lisztet vagy teljes kiőrlésű lisztet használnak a főzéshez, sütéshez. Ezek glutént tartalmaznak, amire néhányan allergiásak, de mindannyiunk emésztőrendszere nehezen birkózik meg vele, emellett pedig egyéb negatív mellékhatásai is vannak.