A házaspár elválik egymástól, mert a férj megsózta a popcornt

Milwaukee Journal Sentinel riportja szerint egy nő családi viszályhoz hívott rendőrt egy brookfieldi moziban popcorn-sózási incidens miatt. A dolognak a lap értesülése szerint, válás lehet a vége.

A nő elmondta a rendőrségnek, hogy a férjével együtt sorban álltak popcornért. A férfi arra kérte, ne sózza meg a mozis snacket, és elsétált. A nő viszont úgy érezte, férje kérése ellenére, hogy joga van megsózni a pattogatott kukoricát, amiért fizetett.

Amikor a férj észrevette a turpisságot, állítólag közölte a nejével, hogy a házasságuknak vége, és nem volt hajlandó megnézni a filmet.

Válóok: a felesége hűtlen volt, és a háta mögött csinál dolgokat, például megsózza a popcornt.

Ezek állítólag a férfi szavai voltak. A nő elvette a férjétől a kocsikulcsot, és megnézte egyedül a filmet. Ezalatt a férfi valószínűleg kint átkozta a feleségét.

Popcorn
A Sós Popcorn Is Vezethet Váláshoz / Fotó: Shutterstock

Az asszony a film után megtalálta a férfit, de a slusszkulcsot továbbra is magánál tartotta, mert, ahogy a rendőrnek később elmondta, a férje túl gyorsan hajt, mikor ideges. A férfi viszont nem volt hajlandó beszállni az autóba.

És akkor a nő, azon aggodalmában, hogy kedves férje hogyan fog hazajutni, kihívta a rendőrséget, hogy tanácsot kérjen. A rendőrök azt felelték, ezt neki kell kitalálnia, és hogy a férje felnőtt ember, aki el tudja dönteni, mit akar.

A nő, a lap szerint megerősítette, hogy sem fizikai erőszak, sem fenyegetés nem történt a férj részéről, és nem is tart jövőbeli fizikai bántalmazástól.

Hogy valóban elválnak-e, nem tudjuk. Mint ahogyan azt sem, miért nem vettek még egy adag (ezúttal só nélküli) popcornt a férjnek. Így talán nem került volna veszélybe a házasságuk. Ez persze túl evidens lett volna. Az is igaz persze, hogy ha a pattogatott kukorica megsózása vezet kenyértöréshez, azért a házasságért talán nem is kár.

A popcorn-sózási história másik tanulsága, hogy Amerikában valószínűleg nem ismerik a mi jó kis szólásmondásunkat a szerelmes szakácsról. Ha ismerték és humoruknál lettek volna, a férfi a felesége feltétel nélküli szereteteként is felfoghatta volna a pattogatott kukorica megsózását. De az egy másik történet.

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból