VV Virág, a 18 éves lány csak legyintett a ValóVilág 10. szerkesztőinek döntésére, hiába szankcionálták. Sőt, párjával, VV Danival is vitába szállt az eredmény miatt.

Újabb büntetés a ValóVilág 10-ben

Szavazást írtak ki a ValóVilág 10. szériájának újabb adásában. A szerkesztők azt igyekeztek voksokkal eldönteni, ki a legrendetlenebb. A 18 éves, bonyhádi lány, VV Virág magasan elnyerte ezt a címet.

Valovilag 10 Online Rtl Elo Vv Virag Vv Dani
Valóvilág 10 / Vv Virág / Fotó: Rtl Ii

A legérdekesebb a szavazásban, hogy párja, VV Dani is rávoksolt. Revansként pedig VV Virág rátette a jelet. Rajtuk kívül nem kapott senki sem jelölést. Hosszú percekig vitázott a pár, és azt bizonygatták, hogy a másik a rendetlenebb. Virág azzal védekezett, hogy “a kamerások is látják”, ő a kevésbé trehányabb. Dani szerint a kenyérvágásnál is morzsákat hullajt, amely nem probléma, viszont nem takarít el maga után. Privátban, a kameráknak Virág elismerte, hogy a játék elején ő volt a legrendetlenebb, azonban úgy gondolja, ma már nem ő érdemelné ki ezt a címet.

A szavazás eredményeképpen a legrendetlenebb villalakót szankcióval sújtották.

A “Nagy testvér” ítélete alapján ha valamelyik villatárs nem pakol el maga után, Virágnek kell összetakarítania. Külön kikötés, hogy segítség nélkül kell megtennie mindezt. Jó hír neki, hogy mivel nem mehet be a hálószobába, ezért a szankció a konyhára és a nappalira érvényes. Virág örömmel konstatálta a záradékot. Dani igyekezett is gratulálni párjának az eredményhez cinikusan.

Egyébként utóbbi elején még eléggé felháborodott, de aztán csak nevetve legyintett egyet az egészre, és még a szankciót sem tartotta olyan vészesnek.

De nehogy hozzászokjatok, hogy én pakolok el mindent utánatok

– szólította fel Virág a többieket, mire ők egyöntetően felhorkantak, hogy “ahhoz nem fogunk hozzászokni”, utalva arra, hogy egyelőre nem tapasztalták a pedáns jellemvonását a 18 éves lánynak.

Korábban egyébként Virág bejelentette, hogy ha odakint összeköltöznek Danival, akkor mindenféleképpen kell alkalmazni egy takarítót.

Kellemetlen kommenteket kapott VV Virág és VV Dani a nézőktől

A tegnapi után egész vidám hangulatban telt a szankció ellenére is Vivi és Dani élete a villában. A párbajokat leszámítva először érte a villalakókat külső behatás, egyenesen a műsor nézői írtak kommenteket a játékosoknak, akik alig győzték kapkodni a fejüket a negatív és pozitív hozzászólások láttán, szemlézte a Blikk.

Kapcsolódó cikk

Amikor Danira került a sor, tulajdonképpen nem is őt kritizálták a nézők, hanem Virág kapta. 

Volt olyan, aki szolgának, míg más kutyának nevezte a lányt.

De persze a fiút is érte támadás. Az egyik beküldő azt írta: “Jaj, de buta vagy! Esztelen! Az iskolát kellett volna kijárnod.”

Dani elismerte, hogy valóban nem járt iskolába, de több tapasztalatra tett szert az élete során állítása szerint. Inkább focizitt, mint mondta, arra koncentrált, hogy sporoló legyen, de közbe jött egy sérülés, amelyet nem tudott befolyásolni.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet