Új feladat a ValóVilág 10-ben: híradósnak állt VV Moh női sminkkel, Puskás Peti pedig követte példáját.

Híradósnak állt VV Moh

Hogy ne unatkozzanak a ValóVilág 10 versenyzeői, újabb feladatot kaptak. Ebből viszont Puskás Peti, a műsor egyik vezetője sem maradhatott ki.

A szerkesztők azt találták ki, hogy a villalakóknak készíteniük kell egy híradós anyagot. Ennek megfelelően VV Moh vállalta el a hírolvasó szerepét, és VV Vivi, a legutóbbi párbaj győztese gondolta, kisminkeli a villatársát. 

Úgy voltam vele, hogy kicsit csajosabb sminket raktam fel Mohra. (...) Szerintem fullos lett. Annyira élveztem, hogy sminkelhetek, főleg egy fiút, főleg egy híradóba, ami rólunk szól

– lelkendezett VV Vivi.

A ValóVilág 10 elhozta: Puskás Peti női sminkben

A kisminkelt VV Moh mellett ValóVilág 10 műsorát vezető Puskás Peti sem tudott elmenni szó nélkül, szemlézte a Velvet.

Kapcsolódó cikk

Hogy ne maradjon egyedül a híradónak állt villalakó, Puskás is kisminkelte magát.

Valovilag-10-Online-Rtl-Elo-Puskas-Peti-Noi-Smink-Vv-Moh
Puskás Peti Női Sminkben A Valóvilág 10-Ben / Fotó: Rtl Ii

“Erős a konkurencia, de nem gondoltam volna, hogy ilyen jó lesz Moh, azt hiszem, fel kell kötnöm a gatyámat” – mondta Puskás. Hozzátette humorosan a műsorvezető, hogy “viszont azt is remélem, hogy pont ma nem fognak megállítanak a rendőrök, mert kicsit nehezen fogom kibeszélni, hol is voltam ma melózni.”

A tavalyi év utolsó hétvégéjén egyébként Puskás „meglepte” barátnőjét, és akkor fotózta le, amikor Dallos Bogi reggeli kávéját fogyasztotta köntösében – smink nélkül.

Kapcsolódó cikk

Érdekesség, hogy nem az énekes, hanem az énekesnő töltötte fel Instagram-oldalára a képeket.

A fényképhez mindössze annyit írt Dallos Bogi leíró jelleggel: „Reggel Puskás Peti lefotózott. Smink nélkül, fáradt fej.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet