Szerdán eldőlt, VV Frunak vagy VV Vivinek ér véget a ValóVilág 10. szériája a következő párbajon. Előbbi villalakónak az édesanyja is megszólalt, mi volt az oka a döntésének a kiválasztás során.

Papírforma dönthet a ValóVilág10 következő párbajon?

Szerda este, a kihívás során eldőlt, hogy a következő párbajon VV Vivi és VV Fru versenyezhet a ValóVilág nézőinek szavazataiért. 

Valo Vilag 10 Online Szereploi Kepekkel Parbaj Vv Fru Vv Vivi
A Való Világ 10 következő párbaján VV Vivi és VV Fru közül dől el, ki távozik a villából / Fotó: A műsor hivatalos Instagram-oldala

A kihívás után a ValóVilág 10 hivatalos Instagram-oldalát elárasztották a hozzászólások, amelyeknek a 99 százaléka arról szólt, hogy VV Fru lesz a következő kieső. Szinte mindenki VV Vivi mellett áll és többezer lájk van az őt támogató kommenteken. Persze ez egyáltalán nem jelenti azt, hogy ezen hozzászólás mindannyian szavazni fognak.

Az is beszédes, hogy a közösségi oldalakat szemléző SocialBlade adatai szerint VV Vivi 17 ezer követőjéből nyolcezret az elmúlt 30 napban szerzett, míg a közel ekkora táborral (19 ezer követő) rendelkező VV Fru feleannyit, alig több mint négyezer embert.

Fru édesanyja nem kommentálta lánya Renátóval való viszonyát

A kihívás után az NLC megkérdezte VV Fru édesanyját is a történtekről. Mint mondta a portálnak, számított arra, hogy lányát hívja megy párbajozni, “mert Viviennel nem tudtak azonosulni.” Hozzátette, hogy nem azt állítja, nem jött ki egymással a két lány, “csak valahogy nem találták a közös hangot”.

Szerintem a fő gond az volt, hogy egyikük sem nyitott a másik felé. Az a baj, amennyire én láttam, hogy Vivient meghazudtolták a többiek már az az elején, és ott kellett történnie valaminek, amiért Fru nem állt ki mellette. Amúgy ő egy nagyon empatikus lány, ezért meglepett, hogy nem Vivient támogatta.

– mondta az édesanya arra a kérdésre, kin vagy min múlott, hogy nem találták meg a közös hangot.

Az interjú során górcső alá vették a Renátóval való viszonyt is. Mint ismert, Fru és Renátó az összefoglalók szerint a nap jelentős részében veszekednek mondvacsinált okok miatt, és míg Fru legtöbbször észérveket hoz fel, Renátó érvelési stílusa miatt folyton magyarázkodni kényszerül, emiatt alá-fölérendeltség alakult ki közöttük, amiből a nő nem tud kitörni. Az egyik adásban például negyedórán át próbálta kideríteni, mi is Renátó problémája igazán (miért nem akar a férfi aznap este egy ágyban aludni vele, és miért tartja őt undorítónak), de az a kamerákra hivatkozva nem hajlandó érdemben válaszolni, találja ki ő, hogy mit csinált rosszul, és hogy nem tudná visszafogni a dühét. A helyzetet bonyolítja, hogy ettől függetlenül szinte minden napot szexszel zárnak úgy, mintha mi sem történt volna. (Ezt egyébként Fru szóvá is tette, de érdemi magyarázatot nem kapott a férfitól arra, hogy ha napközben megalázza, este miért várja el, hogy lefeküdjenek egymással.)

A közösségi oldalakon egyébként rengetegen írnak Fruzsiról, hogy áldozat egy elnyomó kapcsolatban, és még mindig Renátónak akar megfelelni, mert fél attól, mit kap, amikor kimegy. Fru édesanyja azonban nem szerette volna kommentálni ezt. Mindazonáltal elmondta, hogy “ahogy egyedül maradt (Renátó január 16-án kiesett Moh ellen igen nagy szavazatkülönbséggel – a szerk.), végre meg tudta mutatni, milyen is ő valójában. Ő sokkal életvidámabb és nyitottabb, mint ahogy korábban láttuk.”

Feszültségoldás a villában

Noha a villa központi kérdése jelenleg, hogy a következő párbajon Vivi vagy Fru fog-e győzni, a szerkesztők egy szerepcserés játékkal próbálták oldani a feszültséget.

Bálintnak Daniként, Mercinek pedig Virágként kellett viselkednie egy órán keresztül, és talán az ő párosuk hozta a legjobban a karaktert. Igaz, nem volt túl nehéz dolguk, csak összenőve kellett mindenhová közlekedniük és Bálintnak folyamatosan ontania kellett 22 év bölcsességét. A többieknek is sikerült viszonylag jól kiemelniük egy-egy jellemvonást, egyedül Vivi maradt kérdőjel. Nehéz lenne eldönteni, hogy háttérben maradásával a feladatból vonta ki magát, vagy éppen ellenkezőleg, tökéletesen alakította Frut.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk