VV Vivi 64 százalékkal megnyerte a ValóVilág 10. szériájának legutóbbi párbaját VV Fruval szemben.

Egyre kevesebben a ValóVilág10-ben

Újra papírformának mondható eredménnyel zárult a ValóVilág 10. szériájának legutóbbi párbaja, amelyen VV Fru esett ki VV Vivivel szemben. 

Valovilag 10 Parbaj Vv Fru Kiesett
VV Fru esett ki a ValóVilag 10. szériájának legutóbbi párbajáról / Fotó: RTL II

Az eredmény egyébként azért sem lehetett meglepő, hiszen a villa már az elején két csapatra osztódott és eddig csak az egymást is hátba szúró csapatból estek ki az emberek – ennek volt tagja többi között az agresszívan viselkedő és abuzív VV Renátó is.

VV Vivi egyébként a szavazatok 64 százalékát kapta, így visszatérhetett a villába és esélyt kap arra, hogy ő legyen a kicsivel kevesebb mint egy hónap múlva véget érő játék nyertese.

Egy ember várta vissza VV Frut

A csütörtöki összefoglalóból kiderült, melyik játékos kit várt vissza a villába, ám Fru mögé egyedül Merci állt, Moh, Bálint, Robi, Dani és Virág pedig Vivit támogatták.

A kihívott lánynak nem esett rosszul, hogy csak egy barátnője várta vissza, ám meglepte Dani és Virág kétszínűsége. Mint mondta, néhány nappal ezelőtt még Vivit beszélték ki a háta mögött.

VV Fru édesanyja számított arra, hogy lányát hívja ki VV Vivi

Nemrégiben beszámoltunk arról, hogy Fru édesanyja interjút adott. Mint elmondta, számított arra, hogy lányát hívja megy párbajozni, “mert Viviennel nem tudtak azonosulni.” Hozzátette, hogy nem azt állítja, nem jött ki egymással a két lány, “csak valahogy nem találták a közös hangot”.

Kapcsolódó cikk

A közösségi oldalakon egyébként rengetegen írtak Fruzsiról, hogy áldozat egy elnyomó kapcsolatban, és még mindig Renátónak akar megfelelni, mert fél attól, mit kap, amikor kimegy. Fru édesanyja azonban nem szerette volna kommentálni ezt. Mindazonáltal elmondta, hogy “ahogy egyedül maradt (Renátó január 16-án kiesett Moh ellen igen nagy szavazatkülönbséggel – a szerk.), végre meg tudta mutatni, milyen is ő valójában. Ő sokkal életvidámabb és nyitottabb, mint ahogy korábban láttuk.”

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk