BRÉKING Van egy divatsuli Londonban, ahol a nácizmus még mindig...

Van egy divatsuli Londonban, ahol a nácizmus még mindig téma

Promóció

Ha művészeti- és divatiskolákra gondolunk, akkor a Central Saint Martins kétségkívül a legrangosabb. A hónap elején a Business of Fashion Global Fashion School Ranking rangsorán előkelő helyet foglalt el. 

Promóció
- Advertisement -

Az iskolát nem csak a mások általi megítéléséről, de a diákjairól is meg lehet ismerni, hiszen olyan válltasikkal lófrálnak a brit fővárosban, amin ez a felirat díszeleg:  “I’m at CSM, aren’t you???”, vagy a srác, aki a projektjével vesztette el a szüzességét. Na, hát ha ez nem lett volna elég, a minap egy hatalmas horogkeresztes plakátot lógattak ki a Kings Cross-i kampuszuk ablakán. Mindezt a művészet jegyében, természetesen. 

https://www.instagram.com/p/Bbg2BjQjmyM/

Jewish Chronicle szerint a név nélkül maradó diák először a tanárát környékezte meg az ötletével, aki meglepő módon visszautasította. 

A legtöbb diák viccnek vette a plakátot, mielőtt az iskolai személyzet egy tagja eltávolította azt. Az incidenst követően a CSM elnöke azt mondta:

A Central Saint Martins kitart amellett, hogy támogató és inkluzív környezetet biztosítson sokszínű diákjaink számára, és nyugtalanok vagyunk, hogy a zászlót a tiltás ellenére kihelyezték.

Nem tudni egyelőre, hogy a diák fog-e felelni a tetteiért, vagy tisztában van-e egyáltalán a szimbólum negatív, átvitt jelentésével. Furcsa módon még mindig vannak helyek, ahol fel-feltűnnek szvasztikák, emlékezzünk csak a ruhamárkára, aki újra divatba akarta hozni a szimbólumot az év elején!

/ Fotó: Dazed

Egészen hihetetlen, hogy 2017-ben még mindig a nácikról beszélünk…

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3