Végre betekintést nyerhettünk a Vans Harry Potter-kollekciójába!

A Vans végre lerántotta a leplet a készülő Harry Potter-kollaborációról. Megjelentek az első képek, írja az NME.

Mint kiderült, a Vans x Harry Potter-kollekciót négy különböző dizájn alkotja. Minden egyes lábbeli egy a filmekből ismert roxforti házat képviseli.

Már készülhetsz is a tavaszi outfitedre: Itt a Vans David Bowie tematikájú kollekciója

David Bowie népszerűsége nem csökkent három évvel a halála után sem. Bowie karrierje öt évtizedet ölelt fel. Így nem is csoda, hogy a világ továbbra is ikonikus zenészként emlékszik rá. Hamarosan érkezik David Bowie életéről szóló film, a Stardust, azonban – ahogy mi is írtunk róla -, az énekes dalaival nem találkozhatunk majd az alkotásban.


Azok, akik magukat a Griffendél-házba sorolják, a márka SK8-Hi nevet viselő cipőt választhatják.

A lábbelit vörös és arany csíkok díszítik, és még a ház címerén szereplő oroszlán egy verzióját is megtalálható az oldalán.

A Hugrabug-házat egy visszafogottabb, belebújós dizájn képviseli. A Vans ikonikus kockás mintáját a Hollóhát által inspirált darab apta kék és fehér színnel. Végül pedig a Mardekár-cipő zöld és fekete színekben pompázik a ház kígyójával megbolondítva.

vans harry potter vans harry potter harry potter vans roxfort vans x harry potter vans harry potter kollekció
A Vans által hamarosan a lábbelinkkel is kifejezhetjük a Harry Potter iránti rajongásunkat. / Fotó: Sneaker News

A hivatalos megjelenési dátum kitűzésére még várni kell ugyan, az már biztos, hogy hamarosan a lábbelinkkel is kifejezhetjük a Harry Potter iránti rajongásunkat.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból