Örülhetnek a The Biebers-rajongók: hosszú idő után elkészült a srácok új albuma, a Vár a holnap. A lemez érdekessége, hogy csak magyar nyelvű dalokat tartalmaz, amelyeket az együttes az áprilisi lemezbemutatójukon be is mutat majd a nagyközönségnek.

Puskás Peti sokoldalúságát már több területen is bebizonyította: feltűnt már tehetségkutatóban, rendszeresen fellép színházi előadásokban, sorozatokban, filmekben, dalszövegeket ír, fiatal tehetségeket mentorál, emellett pedig a The Biebers nevű együttes frontembere is. Peti a zenekart öccsével, Dániellel (korábbi művészneve John The Valiant volt) alapította még 2012-ben.

Eleinte anonim együttesként indultak, a tagok kilétét a 2014-es Fonogram-díjátadóig homály övezte, ahol  az év hazai modern pop-rock albumáért járó díjat zsebelhették be.

A The Biebers híres az amerikai slágereket felelevenítő electro és pop-rock dallamaikról, ennek köszönhetően hamar a fiatalok kedvenceivé váltak. Szívesen működnek közre más stílusú zenészekkel, mint az Irie Maffiából ismert MC Kemonnal, vagy a Mary Popkidsből híressé vált Herrer Sárival.

A banda fennállása óta két, angol nyelvű dalokat tartalmazó lemezt jelentetett meg, a Vár a holnap az első, amely csak magyar dalokat tartalmaz. Az közreműködők között felfedezhetjük Fluor Tomit, és a Margaret Islandből ismert Füstös Bálintot is, aki korábban az együttes gitárosa is volt.

A kilenc fülbemászó dalt április 8-án élőben is meghallgathatjuk az Akvárium Klubban, ahol a vendégelőadók mellett még egy fúvószenekar is fellép majd.

#facebook | #instagram 

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet