Hallgatom Vár a holnap - Magyar nyelvű lemezzel tért vissza...

Vár a holnap – Magyar nyelvű lemezzel tért vissza a The Biebers

Promóció

Örülhetnek a The Biebers-rajongók: hosszú idő után elkészült a srácok új albuma, a Vár a holnap. A lemez érdekessége, hogy csak magyar nyelvű dalokat tartalmaz, amelyeket az együttes az áprilisi lemezbemutatójukon be is mutat majd a nagyközönségnek.

Promóció
- Advertisement -

Puskás Peti sokoldalúságát már több területen is bebizonyította: feltűnt már tehetségkutatóban, rendszeresen fellép színházi előadásokban, sorozatokban, filmekben, dalszövegeket ír, fiatal tehetségeket mentorál, emellett pedig a The Biebers nevű együttes frontembere is. Peti a zenekart öccsével, Dániellel (korábbi művészneve John The Valiant volt) alapította még 2012-ben.

Eleinte anonim együttesként indultak, a tagok kilétét a 2014-es Fonogram-díjátadóig homály övezte, ahol  az év hazai modern pop-rock albumáért járó díjat zsebelhették be.

A The Biebers híres az amerikai slágereket felelevenítő electro és pop-rock dallamaikról, ennek köszönhetően hamar a fiatalok kedvenceivé váltak. Szívesen működnek közre más stílusú zenészekkel, mint az Irie Maffiából ismert MC Kemonnal, vagy a Mary Popkidsből híressé vált Herrer Sárival.

A banda fennállása óta két, angol nyelvű dalokat tartalmazó lemezt jelentetett meg, a Vár a holnap az első, amely csak magyar dalokat tartalmaz. Az közreműködők között felfedezhetjük Fluor Tomit, és a Margaret Islandből ismert Füstös Bálintot is, aki korábban az együttes gitárosa is volt.

A kilenc fülbemászó dalt április 8-án élőben is meghallgathatjuk az Akvárium Klubban, ahol a vendégelőadók mellett még egy fúvószenekar is fellép majd.

#facebook | #instagram 

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3