Váratlanul elhunyt Dolores O’Riordan, a The Cranberries énekesnője

A Daily Mail a kora esti órákban jelentette be Dolores O’Riordannek, a The Cranberries énekesnőjének tragikus hirtelenséggel bekövetkezett halálhírét. 

A zenekar éppen Londonban tartózkodott és a legújabb stúdiófelvételükön dolgoztak.

The Cranberries
/ Fotó: Irish News

A The Cranberries legutóbbi lemezével tavaly turnézott volna, azonban az énekesnő egészségi állapotba miatt le kellett mondaniuk a fellépéseket. Az akkori közleményük szerint Dolores hátfájások miatt nem tudott színpadra állni.

Az énekesnőre hotelszobájában találtak rá – a halál oka azonban egyelőre nem nyilvános.

A világhírnevet hozó Zombie című számukat 1994-ben írták meg; a dalt egy warringtoni bombamerénylet után írták, amelyben két gyermek is életét vesztette.

The Cranberries – Zombie (Official Music Video)

‘No Need To Argue’ 25th Anniversary Edition is out 12th November 2020, pre-order here – https://thecranberries.lnk.to/NNTAExpandedID Music video by The Cranb…

Az összetéveszthetetlen hangú énekes-dalszerzőnek örökké hálásak leszünk mezzo-szopránjáért és generációk érdeklődését meghatározó dalszövegeiért. Nyugodjon békében!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból

ajandek a jovobol, uj kutyuk, uj technologia, hasznos kutyuk, hasznos technologia, hasznos targyak9

10 ajándék a jövőből, amit már most megvehetünk

A kiterjesztett valóság egyre elterjedtebb. Ez a technológia lehetővé teszi, hogy úgy nyisd ki az ajtót, hogy a jelszót egy virtuális billentyűzeten gépeled be, amit csak te láthatsz. De használhatod szórakozáshoz is, például játszhatsz rajta olyan játékokat, mint a biliárd, és láthatod a golyók pályáját az asztalon.

titkok repulogeprol, titkok utaskiseroktol, repulogepes kisokos10

10 titok a repülőről, amit a légiutas-kísérők nem mondanak el

A légi marsallok inkognitóban repülnek, és szükség esetén megnyugtatják a zavart keltőket, vagy ártalmatlanná tesznek akár egy terroristát is. Az USA-ban, Franciaországban, Kanadában és sok más országban légi marsall szolgálat működik, erről még film is készült.

Nincs több cikk