Várkonyi Andrea még Bochkor Gáborral sem házasodott össze, pedig született egy közös lányuk. Üzletember kedvese mégis gyűrűt húzott az ujjára. Miért gondolhatta meg magát?

Új párja is üzletember

Bochkor Gábor rádiós műsorvezetővel 12 évig volt együtt Várkonyi Andrea. Azonban nem keltek egybe. Néhány éve, 2018-ban egy interjú során rákérdeztek erre, akkor szűkszavúan csak úgy felelt, hogy már volt férjnél, így “ezt kipipálta”.

Várkonyi 2000-ben ment hozzá Szilvay Attilához, akivel együtt jártak az orvosi egyetemre.

Varkonyi Andrea Eljegyzesi Gyuru Meszaros Lorinc
Várkonyi Andrea Eljegyzési Gyűrűt Viselt / Fotó: Tv2

Mint ismert, újra szerelmes a volt műsorvezető, újabban már üzletasszony. Úgy tűnik azonban, hogy új párjával olyan mély érzelmek vannak jelen, melyek még ezt a fajta hozzáállását is képesek voltak megváltoztatni. A Blikk Várkonyi keddi Mokkás interjújában kiszúrta, hogy a műsorvezető ujján eljegyzési gyűrű díszeleg.

A lap információ szerint Várkonyi új párja üzletember.

De mennyibe kerülhetett az eljegyzési gyűrű? A Blikk szakértő bevonásával azt írta, „amennyiben a csepp alakú kő és a körülötte lévő kisebb kövek mind igazi gyémántok, úgy akár 20 millió forintot is érhet a gyűrű. Míg ha nem egy drágakő díszeleg a középen, az apró gyémántok miatt akkor is milliós összeget kérhettek el érte a készítők” – mondta a szakértő.

Várkonyi Andrea lánya is áldását adhatta

A Story magazin információi szerint egy budai luxusingatlanban kezd majd új életet Várkonyi, ezt követően pedig jöhet az esküvő. A lap azt úgy tudja, erre valószínűleg a lánya is áldását adta.

Az Ez a lényeg értesülései szerint a titokzatos pár Mészáros Lőrinc kormányközeli üzletember. A lap hozzátette, a szilveszteri ünnepségüket a Maldív-szigeteken tartották.

Ebben a cikkünkben gyűjtöttük össze azon információkat, amelyet tudni lehet Mészáros Lőrinc és Várkonyi kapcsolatáról.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet