A frissen íróvá avanzsált műsorvezető-üzletasszony az És ezt lehet? című kötetében kifejtette, ő azt a férfit keresi, aki nem csak a szerelme, hanem barát is, szexpartner is.

Ma jelent meg a kötete

Megjelent ma, november 22-án Várkonyi Andrea műsorvezető-üzletasszony-író könyve, az És ezt lehet? a Jaffa kiadó gondozásában.

A Blikk szemlézte is a kötetet, amelyben legújabb férje, Mészáros Lőrinc is kap több oldalt.

A minőségi párkapcsolat az én felfogásom szerint az, amelyik minden értelemben kielégítő tud lenni. Én azt a férfit keresem, aki nem csak a szerelmem, hanem barát is, szexpartner is, társ is

– írja legújabb könyvében Várkonyi.

Várkonyi Andrea összeölelkezve alszik Mészáros Lőrinccel

Az És ezt lehet?-ben azt is kifejti, milyen számára az ideális férfi. 

„Az én szememben a férfiasságba beletartozik az is, hogy az illető valamit elért az élete során, saját karrierje, egzisztenciája van. Itt nem a forintok számítanak, hanem hogy valamit kezd az életével. Egy férfihoz számomra a hatalom is hozzátartozik. Nem politikai hatalom, hanem az, hogy a pályáján nem a ranglétra alján áll, hanem fel tud mutatni valamit, amit elért, kiharcolt, saját érdemei, tudása, képzettsége alapján“ – olvasható a kötetben.

Kapcsolódó cikk

„Korábban soha senkivel nem tudtam összeölelkezve aludni, még egy délutáni szunyókálás erejéig sem. (…) Sokáig azt hittem, csak a romantikus filmekben létezik, hogy két ember egymás karjában szenderedik el, de most, amióta megtaláltam a páromat, meglepődve figyeltem fel rá, hogy csak ráhajtom a fejem a mellkasára, és mint a kisbaba, úgy alszom“ – írta arról Várkonyi, milyen idilli hangulatban telnek a mindennapjai Mészáros Lőrinccel.

Hozzátette, hogy „a mostani párkapcsolatomban azt is észrevettem, hogy sokkal többször el tudom magam sírni, amikor beszélek magamról, bármilyen személyes történetemről, mert a másik olyan támogató, megtartó, bizalommal teli közeget teremt, amelyben érzem, hogy ezt biztonsággal megtehetem, és nem élnek vele vissza“.

Az És ezt lehet?-ből azt is megtudhatja az olvasó, hogy bár fontos neki, hogy felnézzen kedvesére, nem akarja magát eltartatni, mindenképpen dolgozni akar.

Szerencsére azonban éppen pont a férjéhez közel álló TV2 igazgatóságába ülhetett be és tavaly alapított egy reklámügynökséget is, amelynek székhelye Mészároshoz köthető villájában van. 

Kapcsolódó cikk

WhiteDog Media egyébként nemrég nyert egy rangos díjat, amelyről a fenti cikkben írtunk részletesen.

Lázár János: „Akinek nincs semmije, az annyit is ér”

A 444 is elolvasta a könyvet, kritikájában a lap azt írta, „végtelen mennyiségű önbizalommal rendelkezik, szeret sokszor emlékeztetni arra, hogy mennyi mindent ért el az életben, miközben néha rácsodálkozik azokra a szegény szerencsétlenekre, akik nem értek el annyi mindent az életben, mint ő“.

A Függetlenség című fejezetben Várkonyi tollából az alábbiak szöktek ki: „Néhány éve bementünk egy közintézménybe, és amikor kijöttünk, Nóri azt kérdezte: anya, miért ilyen szörnyen unott arccal ül itt mindenki? Mondom: édes kicsim, azért, mert egész életükben nem csinálnak mást, mint iratokat tologatnak ugyanazzal a három emberrel összezárva egy ronda hivatalban, nagyon kevés pénzért. Mondom: de jó, hogy észrevetted! Látod, nem azért papolom, hogy tanuljál, mert mindenáron nevelni akarlak, hanem azért, hogy felnőve majd dönthess úgy, hogy te nem egy hivatalban akarsz ülni.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet