Az orgonaépítő vállalkozó, aki eltette Varnus Xavér pénzét, de a szerződést felbontotta, úgy gondolja, jogosan jár neki a busás összeg.

Varnus Xavér közösségi oldalán számolt be róla, hogy felbérelt egy vállalkozót, hogy Németországból Magyarországra szállítson, összeszereljen, majd behangoljon egy orgonát a mezőlaki templomában, de a vállalkozó eltette a munkadíj felét, és felbontotta a szerződést, azt ajánlva, hogy a vételár kétszereséért befejezi a munkát.

Az orgonaművész azt ígérte, beperli a vállalkozót, és mással csináltatja meg a hangszert. Sikerült elérni a szóban forgó orgonaépítőt is, aki úgy gondolja, jogosan zsebelte be a kb. 1,4 millió forintos összeget, írja168.

A hangszer szétszerelésére, hazaszállítására, majd a felépítésére szerződtem, abban az esetben, ha a templom munkálatai március 15-ig elkészülnek. A kicsiny templom felében a munkálatok el sem kezdődtek, oda számos szerszám, építési anyag lett behordva

– jelentette ki a vállalkozó. A férfi szerint az általa eltett pénz a kiutazás és az orgona szétszerelésének díját jelenti, ezért jár neki. Ezzel szemben Varnus posztjában azt állította, hogy ők időben befejezték a munkálatokat a templomban.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet