Vegán gasztrómaffia foglalja el májusban a WestEnd tetejét

Május 10 és 13 között rendezik meg az V. Vegan Food Festet a WestEnd Millennium Tetőkerten, ahol olyan növényi ételkülönlegességeket kóstolhatnak látogatók amilyeneket máshol nem.

Immáron ötödik alkalommal kerül megrendezésre a Vegan Food Fest, Magyarország legmenőbb és 100%-ban növényi gasztrofesztiválja. A WestEnd Millennium Tetőkerten kitelepülő éttermek, cukrászdák, street foodosok és kiállítók olyan ételekkel és italokkal készülnek, amelyeket a rendezvényen kívül nem lesz lehetősége máshol megkóstolni a látogatóknak.

The Planting Tomato And Strawberry Little People On Food Paul Ge
V. Vegan Food Fest / Képünk Illusztráció / Fotó: Vegan Fine Art America

A négynapos eszekiszokon túl, tudás és információ éhségüket is csillapíthatják az érdeklődők, hiszen a rendezvény négy napján folyamatosan tartanak majd az előadások és kisebb koncertek a rendezvény színpadán.

Nyers és növényi ételes workshopok, egészségügyi és növényi étrenddel kapcsolatos előadások, valamint olyan zenészek lépnek majd fel, akik otthon mozognak a növényi étrend háza táján, így nem csak hangulatos zenéket, de rövidebb előadásokat is hallhatunk majd tőlük.

Érdekel, mi lehet egy vegán hamburgerben, milyen íze lehet egy fermentált növényi sajtnak, vagy hogyan készülhet a vegán döner? Arra is kíváncsi vagy, milyen feltét van fatüzelésű kemencés nápolyi vegán pizzán, vagy édesszájú lennél, és tejmentes fagyira, csokira, palacsintára, gófrira vágysz? De ha csak szimplán ennél egy bitang jót, akkor nincs más tennivalód, mint ellátogatni május második hétvégéjén a WestEnd tetejére és felfalni a vegán Budapestet!

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból