Björk legnagyobb örömünkre bejelentette nem csak a kilencedik albumának, az Utopia korongnak megjelenési dátumát, de annak borítóját is. 

Az énekesnő a hírt Instagramon jelentette be.

Mély alázatot érzek most, mikor bejelentem, hogy új, Utopia névre keresztelt albumom november végén fog megjelenni. Alig várom, hogy meghallgassátok!

A borító Jesse Kanda keze munkáját dicséri, természetesen közreműködött benne Björk is, mellette pedig James Merry-nek és Hungrynak mond köszönetet. 

Köszönöm, hogy telepatikusan elrepítettetek a Holdon és a Jupiteren túlra is. Hála a varázslatos Arcának, hogy velem együtt készítette el az albumot. Micsoda mély és éltető utazás volt ez!

Twitteren később a pontos dátumot is bejelentette, ami november 24-e. 2015-ös Vulnicuráját követő összetörése után az Utopia egyfajta újra felfedezés. Mivel a Vulnicurával önmagában is túl mélyre ásott, úgy döntött, hogy tesz egy lépést hátra, hogy új aspektust találjon.

Björk: The Gate

For the first release from her forthcoming new album, co-produced by Arca, Björk has teamed up with a super-troupe of contributors to create a hallucinogenic…

Még nincsen elérhető tracklist az Utopia című lemezről, de már előrendelhető. A múlt hónapban láthattuk a The Gate-et, ami az első single volt az albumról.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk