Hallgatom Végre tudjuk, mikor jelenik meg Björk következő albuma, az...

Végre tudjuk, mikor jelenik meg Björk következő albuma, az Utopia

Promóció

Björk legnagyobb örömünkre bejelentette nem csak a kilencedik albumának, az Utopia korongnak megjelenési dátumát, de annak borítóját is. 

Promóció
- Advertisement -

Az énekesnő a hírt Instagramon jelentette be.

Mély alázatot érzek most, mikor bejelentem, hogy új, Utopia névre keresztelt albumom november végén fog megjelenni. Alig várom, hogy meghallgassátok!

A borító Jesse Kanda keze munkáját dicséri, természetesen közreműködött benne Björk is, mellette pedig James Merry-nek és Hungrynak mond köszönetet. 

Köszönöm, hogy telepatikusan elrepítettetek a Holdon és a Jupiteren túlra is. Hála a varázslatos Arcának, hogy velem együtt készítette el az albumot. Micsoda mély és éltető utazás volt ez!

Twitteren később a pontos dátumot is bejelentette, ami november 24-e. 2015-ös Vulnicuráját követő összetörése után az Utopia egyfajta újra felfedezés. Mivel a Vulnicurával önmagában is túl mélyre ásott, úgy döntött, hogy tesz egy lépést hátra, hogy új aspektust találjon.

Björk: The Gate

For the first release from her forthcoming new album, co-produced by Arca, Björk has teamed up with a super-troupe of contributors to create a hallucinogenic new video. Director Andrew Thomas Huang envisions a kaleidoscopic world inhabited by the singer-songwriter, who is clad in an iridescent otherworldly garment designed by Gucci’s Alessandro Michele.

Még nincsen elérhető tracklist az Utopia című lemezről, de már előrendelhető. A múlt hónapban láthattuk a The Gate-et, ami az első single volt az albumról.

Promóció
ForrásDazed
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3