Először vitte haza a fiatal lány barátját, ám a srác egyáltalán nem számított arra, hogy ismerőssel fog találkozni barátnője otthonában.

„Összejöttem az anyával, most meg a lányával vagyok”

Nem a legkomfortosabb dolgok közé tartozik az első találkozás az ember szerelmének szüleivel, főleg, ha az anyával lefeküdt előtte. Ez történt ugyanis egy 21 éves sráccal, aki Redditen mesélt a különös szituációról.

Kapcsolódó cikk

Két évvel ezelőtt találkozott mostani barátnője anyjával egy edzőteremben és az amúgy 40 éves nő legalább 15 évvel fiatalabbnak tűnt, ezért döntött úgy a fiú, hogy bepróbálkozik nála. A nő lakásán kötöttek ki és több alkalommal is lefeküdtek egymással. A BorsOnline információi szerint a nő vetett véget a viszonynak a nagy korkülönbségre hivatkozva. Azt egyikük se gondolta volna, hogy legközelebb egy ilyen kellemetlen helyzetben találkoznak.

Két hónappal ezelőtt találkoztam a családjával először, ami lesokkolt. Amikor elvitt abba a lakásba, ahol lefeküdtem azzal a nővel korábban – nos, azt hittem, egy átverés áldozata vagyok. Még mielőtt megláttam az anyját, leesett. Van egy típus, aki bejön, és mindketten olyanok, így érthető is: összejöttem az anyával, most meg a lányával vagyok

– mesélte név nélkül a fiú.

Azt hitte, nem lehet kínosabb, pedig de

Kiderült, hogy az anya húsz éve házas és az ő titkos szeretője volt. Ennek okán a nő a fiú lelkére kötötte, hogy egy szót se szóljon az esetről, mert az ő házassága mellett a lányával való kapcsolatát is tönkreteszi.
Emiatt hónapok óta tartogatja magában a történteket és segítség reményében kiírta magából az eseményt.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet