Követem Trash Véletlenül pornót játszott le a barátnő testvérének esküvőjén

Véletlenül pornót játszott le a barátnő testvérének esküvőjén

Promóció

Egy esküvőn rengeteg minden sülhet el rosszul. Amikor pedig valaki plusz egy fője vagy, legkevésbé akarsz te lenni az, aki jelenetet okoz. Például azzal, hogy pornót játszol le az összes vendég előtt.

Promóció
- Advertisement -

Egy Reddit-poszt írója meglehetősen kellemetlen helyzetbe hozta magát barátnőjének testvérének a nagy napján. Felajánlotta, megoldja az ifjú pár helyett a hangrendszer problémáját, ezzel csökkentve a költségeket. Arra viszont nem számított, hogy a telefonja automatikusan csatlakozik majd az erősítőhöz, és a legutóbb játszott videó fog elindulni zene helyett.

A szegedi halbolt durván túltolta a szexizmus szekerét a meztelen reklámmal

Egy olvasónk hívta fel a figyelmet a szegedi halbolt plakátjára. A Mars téri piac és vásárcsarnok üzlet az ősrégi, olcsó reklámfogással népszerűsíti a boltot: meztelen nővel. Ha nem lenne elég a vizuális szennyezés, a szlogennel rádobnak egy lapáttal: Ezt már a szocializmusban csúcsra járatták, de számos alkalommal még mindig szembejön velünk hasonló reklám.


Minden jól ment, a vendégek csendben várták, hogy a vőlegény mondjon pár szót, ekkor kapcsolták be a hangrendszert. A kihangosítóból pedig a tegnap este nézett pornó hangjai kezdtek el szólni az egész násznép hallatára.

A vőlegény nevetni kezdett az incidensen, de a posztoló barátnője nem fogadta olyan lazán a dolgot. Amikor látta, a párja gyorsan leállítja a videót, nem mondott semmit, viszont az esküvő vége óta nem beszél a férfivel.

Ejnye, IKEA! – pornófilmmel sokkolt a svéd áruház

Néhány üzlet szereti feldobni a kirakatot videókkal és egyéb kreatív megoldásokkal, elvégre ez jobban vonzza a járókelőket. A Causeway Bay területén található IKEA se tett másképp, csak éppen nem a híres áruházlánc termékeit, hanem pornófilmet játszott az egyik nagy képernyőn. Ez elsőre talán még komikus, de az elhaladó emberek között gyerekek is voltak, akik megrémülve nézték a képernyőn maszturbáló férfit.


A Mirror beszámolója szerint a válaszadók próbálták megnyugtatni a férfit. Azt tanácsolták, adjon pár napot a barátnőnek, hogy túltegye magát a megalázó bakin. Néhányan azt is kiemelték, pár év múlva ez az egész csak egy vicces sztori lesz. Egy esküvői DJ azt írta, ezt a történetet fogja használni, ha egy potenciális ügyfelet meg kell győzni, hogy nem akarják rábízni a munkát egy barátra.

Promóció
ForrásMirror
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3