A Morcheeba, a Platon Karataev, a Carson Coma és a Hiperkarma is fellép a június 23. és 26. között Nagymaroson rendezett VéNégy Fesztiválon és Színházi Találkozón, amely a nemzetközi színházi és utcaszínházi produkciók mellett idén minden eddiginél erősebb zenei programot kínál.

Minden eddiginél erősebb felhozatalt ígérnek

A VéNégy Fesztivál és Színházi Találkozó nagymarosi helyszíne tavaly nemcsak a fesztiválozókat, hanem a fellépőket is lenyűgözte. A rendezvénysorozat hosszú távon megtalálta otthonát, így június végén ismét zenével és színházzal telik meg ez a helyszín, ahol hazai zenekarok mellett a brit Morcheeba is fellép – közölték a szervezők az MTI-vel szerdán.

Tájékoztatásuk szerint a VéNégy Fesztivál minden eddiginél erősebb zenei felhozatalt ígér, négy színpadon fogják egymás váltani a zenekarok. A magyar együttesek közül a Platon Karataev, a Carson Coma, a Hiperkarma, a Bohemian Betyars, Dánielfy Gergő és az Utazók, valamint a Konyha biztosan fellép, a koncertek mellett pedig színházi és utcaszínházi előadások, természetjáró és sportprogramok, minőségi gasztrokínálat is várja majd az érdeklődőket.

Többek között a Morcheeba is fellép a VéNégy Fesztiválon

A Morcheeba európai turnéja keretében érkezik Nagymarosra – áll a közleményben, amely idézi a brit triphop duó énekesét is.

A legismertebb számaink mellett néhány ritkán hallott dal is helyet kap majd a műsorban, és biztosan eljátszunk néhány számot legújabb lemezünkről, a Blackest Blue-ról is. Örülök, hogy hamarosan újra találkozhatunk a magyar közönséggel, remélem, mindenki készen áll az énekre és a táncra!

 – üzeni Sky Edwards.

A rendezvénysorozat folyamatosan bővülő programjáról a fesztivál honlapján tájékozódhatnak az érdeklődők.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet