A Sony Pictures október 2-áról 2021. június 25-ére halasztotta a Venom folytatásának premierjét a koronavírus-járvány miatt, és közben a címről is lerántották a leplet.

Sokan várják a folytatást

Nagy sikerű lett a Tom Hardy által fémjelzett Venom, amit Ruben Fleischer rendezett. Ennek okán pedig nem csoda, hogy a folytatáson gondolkodtak. Júliusban viszont megszellőztették, hogy a Gollamot játszó Andy Serkis ül a rendezői székbe. A producer, Amy Pascal nagyon meg volt elégedve Hardyval, így még júniusban megerősítették, ő alakítja Eddie Brockot a folytatásban is. Sőt, még a forgatókönyv megírásában is kiveszi a részét Kelly Marcellel karöltve.

Venom 2 Folytatasa Tom Hardy
Venom 2. Woody Harelsonnal / Fotó: Bhavya Poonia / Mashable India

Szeptemberben pedig bejelentették, Hardy mellett Woody Harrelson (Szemfényvesztők, Éhezők viadala, Nem vénnek való vidék) viszi a hátán a filmet, aki Carnage karakterét alakítja majd.

Bejelentették a végleges címet

A koronavírus-járvány a Venom folytatását sem kíméli. A Sony Pictures ezt a filmet is elhalasztotta, így október 2-án biztosan nem kerül a mozikba. Az új premierdátum 2021. június 25-e, írja a The Hollywood Reporter. Mindez persze annyiban nem meglepő, sőt várható volt, hogy a Morbius is 2021-re csúszott, azt március 18-án fogják vetíteni a hazai mozik. Márpedig eredetileg is a Jared Leto-film jött volna ki a Venom előtt.

A megjelenés bejelentése után nem sokkal pedig a végleges címet is közölte a Sony: Let There Be Carnage. Sőt, egy kedvcsinálót is feltöltöttek:

Venom 2 Trailer LET THERE BE CARNAGE Explained!

Venom 2 Let There Be Carnage plot, teaser and release date update! To try Shudder free for 30 days, go to http://shudder.com and use promo code ROCKSTARS. Su…

 

A 2018-as Venom – meglepetésre – kasszasikernek bizonyult, 856 millió dollárt keresett világszerte.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet