Venus O’Hara a maszturbációs manifesztációtechnikával már jobb állást és nyaralást is szerzett magának.

A szexuális energia munkába állítható

“Szexuális eszközöket tesztelek a megélhetésért, tehát azt gondoltam, hogy rengeteget tudok a női orgazmusról. Mígnem felfedeztem a szexuális átalakítást – amely segítségével a szexuális energia felhasználható a célok elérésére” – magyarázza O’Hara.

Venus Ohara
/ Fotó: Venus O’Hara Hivatalos Instagram-Oldala

A gyakorlat nem új keletű, hiszen létezik a tantrikus és a taoista hagyományokban is, de O’Hara kifejlesztette a saját maszturbációs manifesztáció módszerét, írja a The Guardian. A technika ötvözi a vonzás törvényét (amely szerin az jelenik meg az életedben, amire koncentrálsz), a vizualizációs technikákat és a saját orgazmikus energiáit.  Meghatározza céljait, majd miközben elképzeli azokat, szexuálisan stimulálja magát.

https://www.instagram.com/tv/B_h9kNQJfTE/?utm_source=ig_web_copy_link

Például ha egy új otthon szeretne, akkor elképzeli benne magát meztelenül, miközben valami erotikus dolog történik ott vele. Amikor eléri az orgazmust az energia felszabadul az univerzumba, és az bevonzza azt, az ideális helyre.

Adósságait is az önkielégítés erejével rendezte

Egyes gondolatok könnyebben feltölthetőek erotikus tartalommal, míg mások nem. Ilyen volt hiteltörlesztése is, hiszen erre gondolva nem az erotika az, amire elsőként asszociál az ember. O’Hara a maszturbáció erejét használva elérte, hogy már nincs semmiféle adóssága. Ha valamilyen cél elérése érdekében végez önkielégítést, akkor a folyamat is hosszabb időt vesz igénybe. Ezt viszont csak egyedül szokta használni, ha valakivel együtt van, akkor az intim pillanatokra koncentrál.

A szexuális kapcsolatok számmisztikája – számít, hogy egy nőnek hány pasija volt?

Pár évvel ezelőttig nagyon kellemetlenül érintett a partnereim száma, mert elég sokan voltak. Úgy éreztem, hogy egy csomót szexeltem teljesen értelmetlenül, mert gyakorlatilag egyedülálló voltam a huszas éveimben. Főleg azért szégyelltem magam és éreztem magam rosszul a partnereim száma miatt, mert olyan nagy jelentőséget tulajdonítottam neki.

A hölgynek ezzel a technikával már sikerült szakmai lehetőségeket, nyaralásokat és szerelmet is manifesztálnia. A nő bevallása szerint nem minden esetben működik a módszer, de legalább élvezi. A nő bebizonyította, hogy a sorsodat a saját kezedbe veheted!

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet