Követem Sztárok Venus O'Hara, aki maszturbálással éri el a céljait, például...

Venus O’Hara, aki maszturbálással éri el a céljait, például egy jó nyaralást

Promóció

Venus O’Hara a maszturbációs manifesztációtechnikával már jobb állást és nyaralást is szerzett magának.

A szexuális energia munkába állítható

Promóció
- Advertisement -

“Szexuális eszközöket tesztelek a megélhetésért, tehát azt gondoltam, hogy rengeteget tudok a női orgazmusról. Mígnem felfedeztem a szexuális átalakítást – amely segítségével a szexuális energia felhasználható a célok elérésére” – magyarázza O’Hara.

/ Fotó: Venus O’Hara hivatalos Instagram-oldala

A gyakorlat nem új keletű, hiszen létezik a tantrikus és a taoista hagyományokban is, de O’Hara kifejlesztette a saját maszturbációs manifesztáció módszerét, írja a The Guardian. A technika ötvözi a vonzás törvényét (amely szerin az jelenik meg az életedben, amire koncentrálsz), a vizualizációs technikákat és a saját orgazmikus energiáit.  Meghatározza céljait, majd miközben elképzeli azokat, szexuálisan stimulálja magát.

Venus O’Hara on Instagram: “In this video, I talk about female orgasm. Recently, a woman wrote to me and told me that she could only have one orgasm a day. She asked…”

79 Likes, 4 Comments – Venus O’Hara (@venusohara) on Instagram: “In this video, I talk about female orgasm. Recently, a woman wrote to me and told me that she could…”

Például ha egy új otthon szeretne, akkor elképzeli benne magát meztelenül, miközben valami erotikus dolog történik ott vele. Amikor eléri az orgazmust az energia felszabadul az univerzumba, és az bevonzza azt, az ideális helyre.

Adósságait is az önkielégítés erejével rendezte

Egyes gondolatok könnyebben feltölthetőek erotikus tartalommal, míg mások nem. Ilyen volt hiteltörlesztése is, hiszen erre gondolva nem az erotika az, amire elsőként asszociál az ember. O’Hara a maszturbáció erejét használva elérte, hogy már nincs semmiféle adóssága. Ha valamilyen cél elérése érdekében végez önkielégítést, akkor a folyamat is hosszabb időt vesz igénybe. Ezt viszont csak egyedül szokta használni, ha valakivel együtt van, akkor az intim pillanatokra koncentrál.

A szexuális kapcsolatok számmisztikája – számít, hogy egy nőnek hány pasija volt?

Pár évvel ezelőttig nagyon kellemetlenül érintett a partnereim száma, mert elég sokan voltak. Úgy éreztem, hogy egy csomót szexeltem teljesen értelmetlenül, mert gyakorlatilag egyedülálló voltam a huszas éveimben. Főleg azért szégyelltem magam és éreztem magam rosszul a partnereim száma miatt, mert olyan nagy jelentőséget tulajdonítottam neki.

A hölgynek ezzel a technikával már sikerült szakmai lehetőségeket, nyaralásokat és szerelmet is manifesztálnia. A nő bevallása szerint nem minden esetben működik a módszer, de legalább élvezi. A nő bebizonyította, hogy a sorsodat a saját kezedbe veheted!

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3