A New York-i rendőrség karácsonyi buliján tetőfokára hágott a hangulat.

Szerinte ha férfiként ült volna a rendőrtiszt ölébe, más lett volna a helyzet

Bizonyára sokan ismerik a mondást: a céges karácsonyi bulikban a legrosszabb a másnap reggeli álláskeresés. Ha karriert nem is kellett váltania a New York-i rendőrségnél dolgozó Vera Mekulinak, de a buli óta nem mer bemenni a munkahelyére.

A 26 éves nő négy hónapja dolgozik a rendőrségen, így ez volt az első céges karácsonya. Az újonc azonnal be is vetette magát a bulizásba: a közösségi oldalakon azóta is terjed egy videó, amin az látható, hogy parancsnokán, Nick McGarry hadnagyon ülve meglehetősen erotikus öltáncot lejt.

Ha férfiként ült volna a rendőrtiszt ölébe, mindenki azonnal értette volna, hogy az egész nem több mint vicc

– mondta Mekuli a TMZ-nek. Hozzátette: rettenetesen sajnálja a történteket, és fogalma sem volt arról, hogy főnöke házas.

Persze így, hogy újoncként – ráadásul ilyen ruhában – tette mindezt, másnak is tűnhet a helyzet.

Nagyon sajnálja az egészet Vera Mekuli

Az ügy kipattanása után McGarry felesége kiborult, leginkább amiatt, ahogy a lapokban tálalták az esetet. A TMZ szerint az ügynek más következményei nem lettek, ugyanakkor a New York Post azt írja, Nick McGarryt az eset után áthelyezték a metrójárőrök közé.

“Szeretnék elnézést kérni a hadnagy feleségétől. Tudod, sajnálom, tiszta szívből, és nagyon bízom benne, hogy nem okozott túl sok kárt a házasságotokban és a magánéletedben” – üzente az újonc Mekuli.
Hozzátette: tényleg viccnek szánta a táncot, de már érzi, hogy főnöke rendőri tekintélye csorbát szenvedhetett az akció miatt. Annyira szégyelli a dolgot, hogy azóta nemcsak, hogy otthonról dolgozik, de még az utcára sem ment ki.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet