Elfelejtette a korábban használt vibrátort, és később égő műanyag szagra ébredt, ami majdnem megölte.

Percekre volt attól, hogy ne égjen le az egész lakás

„Olyan hülye vagyok” – ezzel a felvezetéssel osztotta meg történetét egy nő, akit majdnem a saját vibrátora ölt meg – írta a LADBible.

A brit bulvárlap cikkében szereplő, névtelenségbe burkolózó nő elmondta, hogy használat után a szexjátékszert nem húzta ki az áramból, és csak simán otthagyta az ágyában, majd aztán teljesen elfeledkezett róla.
Vibrator Halal Baleset
Képünk Illusztráció / Fotó: Dainis Graveris / Unsplash
Egy ideig nem is lett volna ebből olyan nagy baj, csak aztán pár héttel később részegen érkezett haza, és ahogy az ágyban forgolódott, véletlenül ráfeküdt, és ezzel be is kapcsolta. Aztán egyszercsak arra ébredt, hogy az egész lakását az égő műanyag szaga járja át, vibrátora pedig teljesen elolvadt.

Csak percekre voltam attól, hogy felgyújtsam az egész lakásom

– tette hozzá a nő.

Egy másik nőt önkielégítés közben majdnem agyon ütötte az áram

Az esettel kapcsolatban a LADBible emlékeztetett egy másik hasonló esetre, ahol egy nőt a túlhasznált vibrátora ölt meg kis híján, miután az áramkábele már kezdett szétesni. 

Kapcsolódó cikk
A nő elmondta, hogy úgy érezte, ez nem lesz, gond, és az élvezetet választotta. Egészen addig, amíg az eszköz szikrákat nem kezdett hányni, és rájött, hogy nagyon-nagyon közel került ahhoz, hogy agyonüsse az áram, önkielégítés közben.
Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

reggeli kave, caffe, reggeli kave 2

Mi történik a testeddel, ha reggeli kávéval indítasz?

A reggeli kávé, amivel indítod a mindennapjaidat talán eddig nem is tudtad, hogy nem tesz jót a testednek. Ebbe a cikkben megtudhatod, hogy mi történet a testeddel kávé fogyasztás közben, és hogy mikor érdemes az első kávédat meginni.