Vicces vagy béna? – A Birkenstock kék pálcika emberekkel reklámozza cipőit

A Birkenstock legújabb kampányában Birkie és a Lábujjak (Birkie & the Toes) egy zenekar tagjaiként csapnak a húrokba, és arról énekelnek, hogy: Állj a saját lábadra! Szerintetek vicces lett a reklám, vagy inkább bénácska?

Van egy trend, hogy amikor egy divatmárka arcokat keres legújabb kampányához, előnyben részesíti a nem várt, meghökkentő elemeket az agyonhájpolt sztárokkal szemben.

Gucci például cuki kis kecskékkel, malacokkal és bárányokkal adta el az egyik 2019-es kollekcióját.

Craig Green pedig latex szélmalmokkal gondolta megoldani a dolgot.

Most a Birkenstock is csatlakozott e klubhoz, és legújabb kampányát egy báb zenekar segítségével népszerűsíti. A bandát, ami a Birkie & the Toes névre hallgat, Amit Greenberg, New York-i művész és kreatív igazgató álmodta meg. A leginkább pálcika emberkére hajazó figurák New York díszletei előtt tűnnek fel, és Birkenstock-papucson kívül semmi nincs rajtuk. S vidáman énekelik, hogy: “Get On Your Feet”.  

Watch Birkie & the Toes Perform the hit song ‘Get on your Feet’ #birkenstocknyc Imagined and Created by @this.is.amit Directed by @margotbowman Post Production @eddiethewheel Production @roomcontent A TOEtally special thank you @6degrees.group

No Description

Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból