Állítólag túl sok időt töltött egy bárban, így lekéste a járatot.

Az egyik nyomora, a másik szórakozása

Az 53 éves Vickie Meyers december 26-án, vasárnap rohant be az elkerített területre, és kétségbeesetten próbálta elérni a Spirit Airlines járatát a phoenix-i Sky Harbor repülőtéren.

Egyik utastársa, Anthony tette közzé a videót TikTokon, amelyen Vickie-t egy lépcsősorhoz kísérik, közvetlenül egy repülőgép mellett. A rendőrök követik őt, amíg be nem lép a terminál épületébe, majd megbilincselik és a kihallgató szobába viszik – számolt be az esetről a Daily Star.

@anthonyk892Karen missed her flight, decided to walk out emergency exit onto tarmac. Gets felony trespassing. ♬ KAREN – PrettyUgly
“A Detroitba tartó gépem a felszállásra várt, de ez a hölgy megpróbálta megállítani lekésett St. Louis-i járatát azzal, hogy kiszaladt az kifutóra” – kommentálta Anthony.

Mások észrevették, hogy az utasok tapsolnak a nő letartóztatásának, miközben nézték és filmezték az egészet.

@anthonyk892

Raw arrest video with original sound.

♬ original sound – Anthony K892

“Elegáns cipők, szakadt, túl bő nadrágok és a flanel túl sok mimózát (narancs juice és pezsgő, szerk.) sikítanak a repülés előtt” – viccelődött az egyik. “Ki csinálja ezt? Másodszor pedig, aki ezt teszi, miért nem húzza fel a maszkját, a saját maga és mások érdekében?” – tette hozzá egy másik utas.

Elsőfokú birtokháborítással vádolják

A Missouri állambeli St. Louis-ból származó Meyerst birtokháborítás miatt letartóztatták és a Maricopa megyei börtönébe szállították.

A phoenix-i rendőrség megerősítette, hogy az incidens “nem volt hatással a repülőtér működésére”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk