Állítólag túl sok időt töltött egy bárban, így lekéste a járatot.

Az egyik nyomora, a másik szórakozása

Az 53 éves Vickie Meyers december 26-án, vasárnap rohant be az elkerített területre, és kétségbeesetten próbálta elérni a Spirit Airlines járatát a phoenix-i Sky Harbor repülőtéren.

Egyik utastársa, Anthony tette közzé a videót TikTokon, amelyen Vickie-t egy lépcsősorhoz kísérik, közvetlenül egy repülőgép mellett. A rendőrök követik őt, amíg be nem lép a terminál épületébe, majd megbilincselik és a kihallgató szobába viszik – számolt be az esetről a Daily Star.

@anthonyk892Karen missed her flight, decided to walk out emergency exit onto tarmac. Gets felony trespassing. ♬ KAREN – PrettyUgly
“A Detroitba tartó gépem a felszállásra várt, de ez a hölgy megpróbálta megállítani lekésett St. Louis-i járatát azzal, hogy kiszaladt az kifutóra” – kommentálta Anthony.

Mások észrevették, hogy az utasok tapsolnak a nő letartóztatásának, miközben nézték és filmezték az egészet.

@anthonyk892

Raw arrest video with original sound.

♬ original sound – Anthony K892

“Elegáns cipők, szakadt, túl bő nadrágok és a flanel túl sok mimózát (narancs juice és pezsgő, szerk.) sikítanak a repülés előtt” – viccelődött az egyik. “Ki csinálja ezt? Másodszor pedig, aki ezt teszi, miért nem húzza fel a maszkját, a saját maga és mások érdekében?” – tette hozzá egy másik utas.

Elsőfokú birtokháborítással vádolják

A Missouri állambeli St. Louis-ból származó Meyerst birtokháborítás miatt letartóztatták és a Maricopa megyei börtönébe szállították.

A phoenix-i rendőrség megerősítette, hogy az incidens “nem volt hatással a repülőtér működésére”.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

idojaras elorejelzes 2024 aprilis sarkvideki hideg

Érkezik az év hidegfrontja, hó is eshet

Sarkvidéki hideg zúdul az afrikai melegre, jövő hétfőről keddre helyenként 25 fokot zuhanhat a hőmérséklet, és komoly viharok alakulhatnak ki, a hegyekben havazás sem kizárt.

nyugdijkorhatar 2024 nyugdij nyugdijas nyugdij utalas 2024

Tényleg csak 70 évesen mehetünk nyugdíjba? Itt a nyugdíjszakártő válasza

A világ egyik nagy vagyonkezelő cége arra figyelmeztette a munkavállalókat, hogy ne számítsanak arra, hogy kényelmesen nyugdíjba tudnak vonulni a hatvanas éveikben, hanem meg kell emelni a nyugdíjkorhatárt akár 70 évre, mert az emberek sokkal tovább élnek, mint korábban, és kevesebb fiatal kép be a munkaerőpiacra.