Wanna-beef! Neked mennyit érne a Spice Girls-tag, Victoria Beckham énekesnőről elnevezett tehén? Wilodge Poshspice luxusautók áráért kelt el.

Értékesebb, mint egy Lamborghini Aventador

Világrekordot jelentő áron, 262 ezer fontért (106,4 millió forintért) árverezték el a Victoria Beckham dalszerző-énekes után Poshspice-nak nevezett tehenet Közép-Angliában – közölte a brit Limousin Cattle Society tenyésztőegyesület.

Victoria Beckham Tehet Posh Spice
Victoria Backham Után Elnevezett Tehén, Posh Spice / Fotó: Wayne Hutchinson

A világon ekkora összeget sosem adtak még ennek a marhafajtának egy egyedéért, az ár a korábbi brit és európai rekord dupláját is meghaladta, írja a BBC. Hogy megértsük: Wilodge Poshspice értéke annyi, mint egy átlagos brit ház vagy egy Lamborghini Aventador, esetleg egy Ferrari 812 ára.

Rekorder állatok családjából való Wilodge Poshspice

A kilencvenes évek angol sztárbandája, a Spice Girls egyik tagját, Victoria Beckhamet hívták annak idején Posh Spice-nak, róla nevezték el a limousin fajtájú üszőt. A fiatal állatot a közlemény szerint egy hete, pénteken árverezték el.

Kapcsolódó cikk

A Shropshire-ben nevelt tehén, melynek teljes neve Wilodge Poshspice, rekorder állatok családjából származik. Anyja, Milbrook Gingerspice – melyet szintén az egyik Spice Girlről neveztek el – a brit és az európai rekordot is tartotta 2014-es eladását követően.

Olyan volt az árverés, mint egy ötös a lottón

– mondta Poshspice tenyésztője, Christine Williams a BBC-nek. A győztes licit összegét észbontónak nevezte.

Log into Facebook

Log into Facebook to start sharing and connecting with your friends, family, and people you know.

Williams szerint a rekorder egyéves állat “elegáns volt és stílusos”, a hatalmas vételárat “annak a bizonyos x-faktornak” tulajdonította.

És ha már Spice Girls: gőzerővel dolgoznak a zenekar életéről készülő animációs filmen, amely tavaly debütált volna, de a járvány miatt megakadtak a munkálatok.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet