Követem Design A nőknek már nagyon elege van a Victoria's Secretből

A nőknek már nagyon elege van a Victoria’s Secretből

Promóció

Egyre több nő áll össze, hogy leszámoljon a divatipar hamis képet mutató, elavult nézeteivel. Mi a közös bennük? Sokféleséget követelnek, amibe nem csak egyféle testtípus és bőrszín tartozik. 

Promóció
- Advertisement -

A Victoria’s Secret kritizálása tovább folytatódik, miután többen megelégelték a hamis testképet közvetítő divatmárka fellépéseit. A Love Disfigure nevű szervezet a sokféleséget hirdeti. Magukat “Fallen Anglesnek” nevező tagjai a minap összeálltak és levetkőztek a luxus fehérnemű márka londoni üzlete előtt.

Egyenlőséget mindenkinek / Fotó :Yahoo News UK

Az arra járók közül többen megtapsolták őket, miközben a hölgyek tábláikat feltartva énekelték: „A divat megbukott számunkra!”.

A plus size modellek visszavágnak a Victoria’s Secret elavult attitűdjének

A divatvilág nem egészen a kitűnő felfogásáról híres. Még mindig megjelennek rasszista reklámokkal operáló márkák, plus size opciókat csak ígérnek, de a polcokra nem kerülnek ki, és messze nem tartunk még ott, hogy egy fekete, tolókocsis modell elveszítené hírértékét. Ezúttal sem volt hiány csillogásból, drágakövekből és persze melltartókból a Victoria’s Secret bemutatóján.

A szervezet alapítója, Sylvia Mac, aki túlélte gyermeke halálát, Instagram-posztjában magyarázta el, miért volt szükség erre az akcióra.

Megszoktuk, hogy egyféle testképet látunk, olyannyira, hogy nehezen tudunk nyitni másfelé. Minden testtípust képviselünk életkortól, etnikumtól, fogyatékosságtól, szexuális irányultságtól, nemtől és legfőképpen mérettől függetlenül. A szemet és a szívet meg kell nyitni a változáshoz. A gyerekeink is szenvednek ettől

— olvasható Sylvia bejegyzésében.

Nos, úgy néz ki, a nők elszántabbak, mint valaha, és nem félnek elmondani a véleményüket, felhasználva a közösségi oldalak erejét. Kíváncsian várjuk, lesz-e folytatás.

Promóció
ForrásDesigntaxi
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3