A Vígszínház újabb színésze lett koronavírus-fertőzött

Járványügyi okok miatt elmaradnak a Vígszínház és a Pesti Színház hétvégi Mágnás Miska és Anna Karenina előadásai.

A Mágnás Miska egyik szereplője koronavírus-fertőzött

A Vígszínház tájékoztatása szerint a Mágnás Miska egyik szereplője péntek délelőtt jelezte, hogy hőemelkedése van. A gyorsteszt eredménye negatív lett pénteken, szombaton délelőtt érkezett meg a PCR-teszt eredménye, amely azonban pozitív lett.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]A jelenlegi ismereteink szerint ez a helyzet nem érinti a további előadásainkat [/perfectpullquote]

– közölte a színház. Mint írták, a színház számára továbbra is a biztonság az első.

vigszinhaz koronavirus pesti szinhaz
A Vígszínház bejárata / Fotó: Erdős Dénes

Az előadások pótlásának időpontját és a jegykezelés részleteit a későbbiekben hozzák nyilvánosságra. A jegykezelésre online is lehetőséget biztosítanak, ha az érintettek elküldik jegyüket a [email protected] e-mail címre.

Nem ez volt az első alkalom

Mint beszámoltunk róla, augusztus végén, 21-én azt a közleményt adta ki a Vígszínház, hogy az azt megelőző héten A Pál utcai fiúk egyik szereplője fertőzött lett.

A közlemény felidézte, hogy augusztus 21-én A Pál utcai fiúk című előadással indult volna a Vígszínház 2020/2021-es jubileumi évada, azonban az előadásban szereplő tünetmentes fiatal művész koronavírus-tesztje pozitív lett. Ennek következtében hivatalos járványügyi intézkedésként elrendelték a színház épületének fertőtlenítését.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból