Földönkívüli invázió miatt egyre inkább elszabadul a pokol – Jön a BBC-s Világok harca

Feldolgozta a Világok harca regényt a BBC minisorozata. A XIX. századi Angliában játszódik az H.G. Wells sci-fi regénye alapján készült The War of the Worlds, írja a Joblo.

H.G. Wells 1897-es a Világok harca (The War of the Worlds) című klasszikus regényét már számtalanszor feldolgozták. Tizennégy évvel ezelőtt, 2005-ben Tom Cruise és Steven Spielberg adaptálta a művet a mozivásznakra. A feldolgozások közös jellemzője volt, hogy egyik sem abban a korban játszódott, amiben a Wells megírta – idáig.

vilagok harca hg wells
The War of the Worlds / Fotó: IMDb

A BBC szériája végre abba a történelmi korszakba helyezi a Világok harcát, amelyben az író eredetileg elképzelte.

Az új sci-fisorozatban a fejlett idegen technológia és a XIX. századi Anglia világa találkozik majd.

A háromrészes minisorozat a brit vidéken kialakult pánikhangulatot jeleníti meg, miután pusztító szándékú idegenek érkeznek egy meteorral a Földre.

Ad Astra: Kurz ezredes aszteroidák közt vár – Kritika

Az Ad Astra – Út a csillagokba mű filmben Roy McBride – Brad Pitt érzékeny megformálásában – bolygóközi útja során nemcsak a családdal mostohán bánó apja nyomába ered. ad astra film, ad astra kritika, út a csillagokba film, ad astra út a csillagokba, brad pitt, brad pitt ad astra

A történetben George (Rafe Spall) a megromlott házasságból menekül, hogy új életet kezdjen Amy-vel (Eleanor Tomlinson), miközben fontos szerepet kap George bátyja és egy tudós asztronómus is. A sci-fi az ő történetükre koncentrál, miközben a földönkívüli invázió miatt egyre inkább elszabadul a pokol.

The War of the Worlds | Trailer – BBC

No Description

A rendezést a sorozatok világában már jártas Craig Viveiros vállalta. A Világok harca idén ősszel kerül a BBC műsorára.


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból