Követem Sztárok Vilmos herceg családja bárányok gondozásával piheni ki magát

Vilmos herceg családja bárányok gondozásával piheni ki magát

Promóció

A brit udvar aktív jelenlétet, sok kis apró teendőt követel meg, amiben ki lehet fáradni. Vilmos herceg és Katalin hercegné ezért fogták magukat, és kiszakadtak a város díszletei közül, hogy vidéken töltődjenek fel.

A bárányok jóllaktak

Promóció
- Advertisement -

Mivel Harry herceg és Meghan hercegné visszavonultak a királyi család által rájuk kirótt feladatoktól, ezért Katalin és Vilmos hetei igen húzósak lehettek. Ezúttal vidéken pihenték ki az elmúlt időszak fáradalmait, ahol gyermekeiket a vidéki élettel igyekeztek megismertetni – írja a Harper’s Bazaar.

Today, The Duke of Cambridge, Patron of @welshrugbyunion, attended the #WALvFRA 6 Nations match at the Principality Stadium in Cardiff. 🏉🏴󠁧󠁢󠁷󠁬󠁳󠁿🇫🇷 Before the match, The Duke met injured players who are supported by the Welsh Rugby Charitable Trust. The charity helps those who have been severely injured whilst playing rugby in Wales.

163.2k Likes, 1,150 Comments – Kensington Palace (@kensingtonroyal) on Instagram: “Today, The Duke of Cambridge, Patron of @welshrugbyunion, attended the #WALvFRA 6 Nations match at…”

Fontosnak érzik, hogy Sarolta, György és Lajos városiakként ne szakadjanak el a természettől. Bárányetetéstől a traktorozásig változatos programokkal múlatta az időt a hercegi család.

Sarolta eleinte kevésbé lelkesedett az utazás iránt, György annál inkább, Lajost elbűvölték a traktorok. Maga a birtok Norfolkban található.

A sport, amiben a sérülés nem ritka vendég

Vilmos hétvégén sportszenvedélyének is hódolt. Wales Rögbi Szövetségének is támogatója, egy meccs előtt sérült játékosokkal találkozott. Vilmos korábban aktív rögbijátékos volt.

Így lázadt a királyi etikett ellen Harry herceg és Meghan Markle

Eddig a brit királyi család legnagyobb lázadójának Diana hercegnő számított, és jó oka is volt rá. Szabályszegésnek számítot például a híres „ bosszúruhája “, az őszinte interjúi a férjével való kapcsolatáról, vagy amikor HIV-vírussal fertőzött embereket ölelt meg. Ezek a cselekedetek sokkolták a médiát és a királyi család tagjait.

A „bárányozás” itt is szóba került, amikor a nyaksérülést szenvedett Mrs. Roberts-cel elegyedett szóba a herceg. A találkozó az Instagram-fotókból ítélve igen jó hangulatú lehetett.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3