A brit udvar aktív jelenlétet, sok kis apró teendőt követel meg, amiben ki lehet fáradni. Vilmos herceg és Katalin hercegné ezért fogták magukat, és kiszakadtak a város díszletei közül, hogy vidéken töltődjenek fel.

A bárányok jóllaktak

Mivel Harry herceg és Meghan hercegné visszavonultak a királyi család által rájuk kirótt feladatoktól, ezért Katalin és Vilmos hetei igen húzósak lehettek. Ezúttal vidéken pihenték ki az elmúlt időszak fáradalmait, ahol gyermekeiket a vidéki élettel igyekeztek megismertetni – írja a Harper’s Bazaar.

https://www.instagram.com/p/B84j0wNl9UT/

Fontosnak érzik, hogy Sarolta, György és Lajos városiakként ne szakadjanak el a természettől. Bárányetetéstől a traktorozásig változatos programokkal múlatta az időt a hercegi család.

Sarolta eleinte kevésbé lelkesedett az utazás iránt, György annál inkább, Lajost elbűvölték a traktorok. Maga a birtok Norfolkban található.

A sport, amiben a sérülés nem ritka vendég

Vilmos hétvégén sportszenvedélyének is hódolt. Wales Rögbi Szövetségének is támogatója, egy meccs előtt sérült játékosokkal találkozott. Vilmos korábban aktív rögbijátékos volt.

Így lázadt a királyi etikett ellen Harry herceg és Meghan Markle

Eddig a brit királyi család legnagyobb lázadójának Diana hercegnő számított, és jó oka is volt rá. Szabályszegésnek számítot például a híres „ bosszúruhája “, az őszinte interjúi a férjével való kapcsolatáról, vagy amikor HIV-vírussal fertőzött embereket ölelt meg. Ezek a cselekedetek sokkolták a médiát és a királyi család tagjait.

A „bárányozás” itt is szóba került, amikor a nyaksérülést szenvedett Mrs. Roberts-cel elegyedett szóba a herceg. A találkozó az Instagram-fotókból ítélve igen jó hangulatú lehetett.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet