Vilmos herceg "egyszerűen nem tudja megbocsátani" Harry hercegnek a bajt, amelyet az elmúlt néhány évben a királyi családnak okozott.

Katie Nicholl, a The New Royals című könyv szerzője elmondta, hogy annak ellenére, hogy a testvérek és feleségeik, Katatlin és Meghan a királynő halálát követően egységesen álltak a nép elé, a négyesen belül még mindig nagy a szakadás, írja a DailyStar.

A konfliktusok állítólag azt követően keletkeztek, hogy Harry herceg és Meghan többször is beszélt az amerikai médiával, állítja Nicholl, és ez túl sok Vilmos walesi hercegnek ahhoz, hogy szemet hunyjon felette. Sussex hercege és hercegnője azért adott interjút, hogy felszólaljanak az állítólagos rasszista bánásmód ellen, és azt mondták, meg akarják szakítani ezt az ördögi kört a saját gyerekeik nevelésében.

Nicholl szerint sok teher nyomja most Vilmos herceg vállát, ami szintén mélyíti a konfliktust, hiszen Vilmos mindig azt hitte, hogy Harry segítségével fogja végezni a feladatait, de a páros távozása után egyedül maradt velük. 

Azt is állította, hogy a Harry, Meghan és a királyi család többi tagja közötti állandó távolság „kimerítette” a királynőt annak ellenére, hogy „kikényszerítette a megbékélést”. “Hihetetlenül szomorú, hogy uralkodásának alkonyát elrontotta ez a szörnyű családi szakadás, amely semmi jelét nem mutatja a gyógyulásnak.”

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet