Pont a világjárvány kezdetén mutatták be Vin Diesel Bloodshot című filmjét, ami emiatt csúfosan leszerepelt, de a Marvel Stúdió bizalmat szavazott a készítőknek, így jön a második rész.

Vegyes fogadtatás

Úgy látszik, hogy Vin Diesel megirigyelte a Marvel szuperhősös univerzumát, ugyanis összedugta a fejét a Valiant Comics nevű képregénykiadóval, hogy közösen, az ő karaktereik főszereplésével alkossanak egy filmes világot. 

Vin Diesel Bloodshot 2 Folytatas Marvel
Vin Diesel A Bloodshot Című Filmben / Fotó: Marvel Stúdió

Ennek az első állomása a márciusban bemutatott, vegyes fogadtatásban részesülő Bloodshot volt – de sajnos a koronavírus miatt a mindössze 45 milliós gyártási költséget sem tudta összemarkolni a mozikból, így anyagi bukásnak könyvelhettük el az alkotást.

Él majd a lehetőséggel?

Azonban mégsem kell szomorkodnia Vin Dieselnek és a rajongóknak, ugyanis a stúdió elkezdett dolgozni a Bloodshot folytatásán, mivel a film digitális megjelenésekor kiderült, hogy az embereket a borzasztó bevétel ellenére mégis érdekli a színész szuperhősös keménykedése, írja a ScreenrantA világ legjobban kereső színeszei közt helyet foglaló Diesel így talán még jobban fentebb tudja tornászni magát a képzeletbeli listán.

A Bloodshot első része egy látványos, végtelenül egyszerű, egész szórakoztató alkotás volt, ami ugyan nem igazán nyújtott maradandó élményt, de azért még így is jó volt látni, ahogy Vin Diesel szuperkatonaként harcol.

A világsztár összességében egész jól megalapozta a Valiant-univerzumot, hiszen érezni lehetett a benne rejlő potenciált. Ennél fogva talán a folytatásra összeszedi magát Diesel.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet