Egy amerikai podcast-csatornán futó utópisztikus vígjátékot ültetnek át felnőtt mesefilmmé. A Bubble producerei nem mások, mint Seth Rogen, Evan Goldberg és Matt Tolmach.

Szörnyvadászok a jelenkor és a túlvilág között

Miután sorra álltak le az élőszereplős sorozatok, az egész pornóipar és filmek forgatása a koronavírus-járvány miatt – kivéve az Iron Lady-t –, eljöhet a karanténban, nagyrészt home office-ban is kivitelezhető animációs filmek ideje.

Seth Rogan Evan Goldberg Bubble
Seth Rogen, Evan Goldberg És Matt Tolmach Producerek / Fotó: Rex-Shutterstock

A Virsliparti sikere után Seth Rogen, a Point Grey produkciós iroda igazgatója és Evan Goldberg ismét felnőtteknek szóló animációs film készítésébe vágnak. A Variety úgy értesült, hogy a Sony Pictures Animation a 2018-as Bubble című humoros podcast-sorozat megfilmesítésén dolgozik a Point Grey-jel és a Jumanji-filmek producerével, Matt Tolmach-kal karöltve. A forrás azt is megerősítette, hogy a Virslipartihoz hasonlóan a készülő alkotás felnőtteknek szóló animációs film lesz. Jordan Morris, a podcast szülőatyja írja a forgatókönyvet.

9 mese, amiben női főszereplők tanítanak az életre a karantén ideje alatt

9 mese, amiben női főszereplők tanítanak az életre a karantén ideje alatt Fantasztikus Labirintus (1986.) Sarah ( Jennifer Connelly) egy délután egyedül marad az öccsével, Toby-val ( Toby Froud). Ugyan a kislány idejét inkább olvasással ütné el, rájön, hogy az anyaság “terhe” pár óra erejéig rászakadt.

A Bubble című hangjáték-komédia 2018-ban ment a Maximum Fun nevű podcastcsatornán. A történet egy baráti társaságról szól, akik egy Uber-szerű, szörnyvadász applikációnak, a Huntrnek köszönhetően ismerkedtek meg. A csatorna társproducerként jelenik meg a filmkészítők között.

Bubble (Presented By Maximum Fun) Presents: Come Ride a Boat by Jonathan Coulton

It does have a slow part and a fast part. THE TWO PARTS IS KEY! Bubble is a fully scripted 8-episode sci-fi comedy podcast created by Jordan Morris. Come Rid…

Tolmach volt a producere többek közt a Sony Jumanji-franchise-ának, amelyből a Jumanji – A következő szint tavaly 797 millió dollárt hozott a konyhára világszerte. Az első rész, a Jumanji – Vár a dzsungel még jobban teljesített, 962 millió dollárt kasszíroztak az alkotók, ebből 405 millió csak az amerikai piacról folyt be. Tolmach a producere a Venomnak, és a Pókember spin-offjának, a Morbiusnak is, amit majd jövőre fognak bemutatni.

A kasszasiker garantált?

A Bubble kapcsán újra összejön a Point Grey, Tolmach, Kyle Hunter és Ariel Shaffir, akik már a Future Man készítésén is dolgoztak együtt.

Kijött Charli XCX első, karanténban írt dala készülő új lemezéről

Április 9-től hallgathatjuk Charli XCX legújabb számát, a Forevert, amely az első kislemez a hamarosan megjelenő How I’m Feeling Now című, kizárólag az otthonában rögzített lemezéről. A cikkéből az derül ki, hogy a bejelentés szerint a számot a múlt héten írta Charli. A. G.

A Rogen és Goldberg nevével fémjelzett, 18 éven felülieknek szóló Virsliparti 2016-ban mind a közönségnél, mind a kritikusoknál nagy sikert aratott: 140 millió dollár bevételt hozott a mindössze 19 milliós költségvetéssel szemben.

Virsliparti (Sausage Party) – Magyar szinkronos előzetes (18)

VIRSLIPARTI OKTÓBER 6-TÓL A MOZIKBAN! Mi járhat egy virsli fejében? Vagy hát… mi járna, ha volna feje? Történetünk hőse, Frank (eredeti hangja: Seth Rogen) a…

Rogen és Goldberg akkor azt nyilatkozták, hogy a jövőben szeretnének még több animációs filmet készíteni.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet