Egy vírustagadó nő először egy maszkot viselő gyerekbe kötött bele a villamoson, majd addig hangoztatta káros nézeteit, amíg csaknem az összes utas vele veszekedett.

A Heti Napló egyik munkatársa készítette a felvételt a 47-es villamoson a hétvégén, amin az látható, ahogy az utasok egy vírustagadóval veszekednek. A Blikk cikke szerint a konfliktus azzal kezdődött, hogy a maszk nélkül utazó nő megjegyzéseket tett egy gyerekre, aki viszont viselte a textilt.

A gyermek anyja jelezte, a nő tévedésben él, a gyerek kap levegőt a maszkban, és maguk és mások védelme érdekében hordják. Többen az anyuka védelmére keltek, a nő pedig egyre csak azt hangoztatta, hogy a vele vitatkozók a „propagandának” és a „kísérleti vakcináknak” hisznek.
Egy covid-osztályon dolgozó ápolónő is utazott a villamoson, miután elmondta, mivel foglalkozik, a vírustagadó annyit mondott neki, „szégyellje magát”, majd leszállt.
A felvételen hallható, hogy többen indulatosan veszekednek a nővel, arra kérve, hogy vegye fel a maszkot, vagy szálljon le, és a nő azt is megkapta, hogy „maguk miatt vagyunk itt, ahol vagyunk”.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet