Visszatérnek a szovjetek – új lemezét hozza a Soviet Soviet

Hamarosan visszatér hozzánk a Soviet Soviet, akik ráadásul új, Endless című lemezüket is magukkal hozzák. A dob-basszus-gitár vonalon mozgó post-punk trió már többször megjárta hazánkat, most pedig a Dürer Kertben csíphetjük el fémesen csilingelő dallamaikat.

A Soviet Soviet 2008-ban alakult az Adria-parti Pesaroban, de már a következő évben sikerült hírnevet szerezniük maréknyi, saját kiadású dalaikkal és a folyamatos turnézással, közvetlen és éles előadásmódjukkal, majd több megjelenés után 2013-ban a Felte kiadó becsábította őket egy rendes stúdióba, hogy elkészítsék Fate című lemezüket.

Soviet Soviet – Endless Beauty (Official Video)

Single Taken from Soviet Soviet’s December 2016 Album, Endless Order The Album: http://bit.ly/1lhkzoR Directed by Giulio Letizi https://www.instagram.com/sov…

A triót leggyakrabban a Joy Divison vagy a korai The Horrors zenéjéhez szeretik hasonlítani, de új albumuk, az erőteljesebb elektronikával megszórt Endless kapcsán akár a Placebo is eszünkbe juthat.

soviet soviet 2
/ Fotó: A Sovier Sovier hivatalos Facebook-oldala

A tavaly év végén megjelent Endless dalainak nagy részét turné során írták, ezek az élő energiák az új számokban is tetten érhetők, a masszív dob-gitár-basszus vonalhoz pedig szinti hangzás is társult, még atmoszferikusabbá téve sodró zenéjüket. A kritikusok szerint a csapat most találta meg igazi hangját és teljesedett ki a muzsikájuk.

#bandcamp| #facebook | #twitter | #instagram

Facebook-esemény: ITT

Időpont: 2017. december 11., 19 óra

Helyszín: Dürer Kert, Budapest

Jegyár: Elővételben 2. 000 HUF; helyszínen: 2. 500 HUF

Jegyfoglalás: ITT


Ez is érdekelhet

Top sztorik a rovatból