Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró autóbalesetet szenvedett. Sajtóértesülések szerint ő okozhatta.

Vitray Tamás autója 100 métert csúszott

Kedd késő délelőtt Budapesten, a VI. kerületben, az Andrássy úton összecsattant két autó. A baleset után nem sokkal kiderült, hogy a vétkes autót Vitray Tamás Kossuth-díjas újságíró, egykori tévés vezette.

Vitray Tamas Ujsagiro Autobaleset
Vitray Tamás újságíró-műsorvezető közönségtalálkozón a szombathelyi Weöres Sándor színházban, 2018-ban / Fotó: Wikimedia

Vitray Volvo típusú autója a Szív utcából érkezett, amely az Andrássy úthoz érve teljesen szabálytalanul, a záróvonalon keresztül akart áthajtani a főúton, a belső sávban azonban összeütközött egy lendületből érkező Audival. 

Vitray Tamas Autobaleset
A Vitray Tamás újságíróval ütköző Audi / Fotó: Gombkötő Krisztián

Az ütközés hatására az Audi jobbra, egy kandelábernek vágódott, a Volvo pedig vagy 100 métert csúszott az Oktogon irányába, jobb első kereke kiszakadt, és végül 3 sávon, illetve az Andrássy utat szegélyező szervizúton átrepülve pont két parkoló autó között landolt.

Vitray szerint senki sem sérült meg

A kiérkező mentők mindkét autó vezetőjét megfigyelés céljából kórházba vitték, és óriási szerencsére egyetlen gyalogos sem került az irányíthatatlanná vált járművek útjába.

Kapcsolódó cikk

A 88 éves Vitray az Origónak elmondta, hogy sem ő, sem pedig az Audiban ülő nő nem sérült meg. 

Https://Budapestkornyeke.hu/Durva-Karambol-Budapest-Belvarosaban-Szabalytalanul-Kozlekedo-Volvoba-Csapodott-Egy-Audi-Mindket-Sofor-Megserult-Fotok-A-Helyszinrol/
Vitray Tamás autója a baleset után / Fotó: Gombkötő Krisztián

A rendőrség azonban a baleset körülményeit szabálysértési eljárásban vizsgálja.

A Budapest Környéke hírportál megjegyezte, a kandeláber, amely megrongálódott az ütközés során, egyedi gyártású, így duplán drága mulatság lesz a Volvo tulajának, Vitraynak az összes kár megtérítése.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk