Hallgatom Rock’n’roll a cápák között: víz alatti koncertre készül a...

Rock’n’roll a cápák között: víz alatti koncertre készül a Kiss

Promóció

Az Airbnb kezdeményezésére nem mindennapi helyen fog fellépni a Kiss: az Indiai-óceánon, egy cápák által gyakran látogatott helyszínen – írja a New York Post.

Promóció
- Advertisement -

Miután közel 50 éves pályafutásuk során a Föld minden pontján koncerteztek már, az örökifjú Kiss együttes új kihívást talált. Az óceánban fognak zenélni, nyolc szerencsés rajongójuk és fehér cápák társaságában.

Kiss koncert / Fotó: Jim Dyson / Getty Images

Dél-Ausztrália partjaitól hajózik ki a csapat november 18-án, egy, a fehér cápák által kedvelt helyszínre. Az együttes a hajón marad, míg a rajongók egy kis tengeralattjárón ereszkednek alá, hogy vízalatti hangszórókról élvezhessék a zenét és nézhessék közben a cápákat.

Először meglepődtem, de aztán elmagyarázták, hogy a cápákat kifejezetten vonzza az alacsony frekvencia, tehát élvezik a rockot

– nyilatkozta a banda énekes-gitárosa, Paul Stanley.

Restaurálták a Steven Spielberg-klasszikus tönkrement cápafiguráját

A filmakadémia múzeuma ( The Academy Museum of Motion Pictures) bejelentette, hogy az életnagyságú cápamodellt teljesen átalakították. Már csak néhány részlet cseréje hiányzik a befejezéshez: a szemek és a fogak. A Bruce becenévre keresztelt, üvegszálas modell a negyedik és egyben a végső verziója az eredeti modellnek.

Az Airbnb Animal Experience (Állati élmények) kampányához kapcsolódó exkluzív élmény mindössze 50 dollárba kerül. Ez felettébb kedvező ár, tekintve, hogy a Madison Square Gardenben az utolsó sorba szóló jegyért is minimum kétszer ennyit kell fizetni egy Kiss-koncerten. Október 14-től indul a regisztráció, itt. A bevételt az együttes és a közösségi szállásközvetítő cég jótékony célokra fordítják.

KISS will play the first-ever show for Great White sharks

This November, KISS will play the first-ever show for great white sharks. (Turns out, they’re big fans.) Human fans can reserve their spot for this one-time-only concert event starting October 14. Brought to you in partnership with Animals on Airbnbexperiences. More at: www.airbnb.com/kiss

A Kiss a jellegzetes, védjegyükké vált színpadi sminkben és szerelésben fog fellépni és legalább négy dalt játszik el. Jó hír, hogy dobosuk, Gene Simmons már felgyógyult a vesekő-eltávolítás után, így teljes erőbedobással tud készülni a nem mindennapi fellépésre.

A víz alatti zenélés ötlete egyébként nem újdonság: Floridában már 35 éve rendezik meg a víz alatti zenészek találkozóját, az Underwater Music Festivalt.

Florida Keys Underwater Music Festival 2019

A weekend underwater concert underscored reef protection for conservation-minded divers and snorkelers in the Florida Keys — home to the continental United States’ only living coral barrier reef. The Lower Keys Underwater Music Festival took place Saturday at Looe (pronounced “Lou”) Key Reef, an area of the Florida Keys National Marine Sanctuary south of Big Pine Key.

Az 1973-ban alapított New York-i rockegyüttes jelenleg az End of the Road elnevezésű világkörüli turnéján zúz idén január óta egészen 2020. júniusáig.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3