Az Airbnb kezdeményezésére nem mindennapi helyen fog fellépni a Kiss: az Indiai-óceánon, egy cápák által gyakran látogatott helyszínen – írja a New York Post.

Miután közel 50 éves pályafutásuk során a Föld minden pontján koncerteztek már, az örökifjú Kiss együttes új kihívást talált. Az óceánban fognak zenélni, nyolc szerencsés rajongójuk és fehér cápák társaságában.

Kiss 2019 Cápa Vízalatti Koncert
Kiss Koncert / Fotó: Jim Dyson / Getty Images

Dél-Ausztrália partjaitól hajózik ki a csapat november 18-án, egy, a fehér cápák által kedvelt helyszínre. Az együttes a hajón marad, míg a rajongók egy kis tengeralattjárón ereszkednek alá, hogy vízalatti hangszórókról élvezhessék a zenét és nézhessék közben a cápákat.

[perfectpullquote align=”left” bordertop=”false” cite=”” link=”” color=”” class=”” size=””]Először meglepődtem, de aztán elmagyarázták, hogy a cápákat kifejezetten vonzza az alacsony frekvencia, tehát élvezik a rockot[/perfectpullquote]

– nyilatkozta a banda énekes-gitárosa, Paul Stanley.

Restaurálták a Steven Spielberg-klasszikus tönkrement cápafiguráját

A filmakadémia múzeuma ( The Academy Museum of Motion Pictures) bejelentette, hogy az életnagyságú cápamodellt teljesen átalakították. Már csak néhány részlet cseréje hiányzik a befejezéshez: a szemek és a fogak. A Bruce becenévre keresztelt, üvegszálas modell a negyedik és egyben a végső verziója az eredeti modellnek.

Az Airbnb Animal Experience (Állati élmények) kampányához kapcsolódó exkluzív élmény mindössze 50 dollárba kerül. Ez felettébb kedvező ár, tekintve, hogy a Madison Square Gardenben az utolsó sorba szóló jegyért is minimum kétszer ennyit kell fizetni egy Kiss-koncerten. Október 14-től indul a regisztráció, itt. A bevételt az együttes és a közösségi szállásközvetítő cég jótékony célokra fordítják.

KISS will play the first-ever show for Great White sharks

This November, KISS will play the first-ever show for great white sharks. (Turns out, they’re big fans.) Human fans can reserve their spot for this one-time-…

A Kiss a jellegzetes, védjegyükké vált színpadi sminkben és szerelésben fog fellépni és legalább négy dalt játszik el. Jó hír, hogy dobosuk, Gene Simmons már felgyógyult a vesekő-eltávolítás után, így teljes erőbedobással tud készülni a nem mindennapi fellépésre.

A víz alatti zenélés ötlete egyébként nem újdonság: Floridában már 35 éve rendezik meg a víz alatti zenészek találkozóját, az Underwater Music Festivalt.

Florida Keys Underwater Music Festival 2019

A weekend underwater concert underscored reef protection for conservation-minded divers and snorkelers in the Florida Keys — home to the continental United …

Az 1973-ban alapított New York-i rockegyüttes jelenleg az End of the Road elnevezésű világkörüli turnéján zúz idén január óta egészen 2020. júniusáig.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet

Nincs több cikk