Fesztivál A világ egyik legjobb gitárosa újra Budapesten – Itt...

A világ egyik legjobb gitárosa újra Budapesten – Itt vannak a VOLT 2019 első fellépői

Promóció

Csütörtökön bejelentették a 2019-es VOLT Fesztivál első fellépőit. Az már biztos, hogy lehet számítani a Slipknot és Slash koncertjére.

Promóció

A sokszínűség jegyében jelentették be a jövő évi VOLT Fesztivál első fellépőit a szervezők csütörtökön. Sok év után láthatja és hallhatja újra a magyarországi közönség 2019. június 26-án a Slipknotot, akik a klasszikus albumaik mellett a legújabbat is játsszák majd Sopronban. A nyitónapon a Telekom VOLT Nagyszínpad a rockereké lesz. A Slipknot előtt lép fel a jövőre 30. születésnapját a VOLT-on is ünneplő Tankcsapda, és ugyanezen a napontovábbi rockbandákat terveznek a szervezők.

Slash, a világ egyik legjobb gitárosának kikiálltott zenész / Fotó: NME

Minden bizonnyal a legismertebb Guns N’ Roses-slágerek is elhangzanak majd a Telekom Nagyszínpadon a fesztivál második napján, amikora világ egyik legjobb gitárosaés az ő zenekara, a Slash Ft. Myles Kennedy & The Conspirators lép fel. A csapat idén ősszel adta ki legújabb lemezét, de nincs fesztiválos Slash-koncert, amin nem játszanak híres Guns-számokat.

Security Check Required

No Description

A VOLT történetében többször okozott már emlékezetes órákat a soproni közönségnek a Parov Stelar csapata. Az osztrák electro-swing formáció mára a legnagyobb fesztiválokat is meghódította.  Ugyancsak a headliner-sort gazdagítja a slágergyáros német DJ-producer, Robin Schulz. A Lost on Youcímű slágerével világhírűvé vált LP pedig mára szerte a világon a klubok és a fesztiválok kedvence.

“Szeretett volna kolbászt, így kirakta a csöcsét az asztalra” – VIDEÓ – Sziget 2018

Megkérdeztük a Sziget Fesztivál pultosait a legdurvább sztorikról, amit megtapasztaltak. Hát, így látták a pultosok a Sziget 2018 szitizenjeit! A legőszintébb sztorikat mindig a legjózanabbak tudják elmesélni. És kik azok? Hát, persze, hogy a pultosok, akik kiszolgálnak. Megkérdeztük a Sziget Fesztivál pultosait a legdurvább sztorikról, amit megtapasztaltak. További tartalmainkat kövesd itt!

Lobenwein Norbert, a Telekom VOLT Fesztivál alapító-főszervezője azt mondta, „a következő hetekben a terveink szerint újabb hazai- és világsztárok leigazolásáról adhatunk majd hírt a VOLT rajongóinak.

Az early bird-jegyelővétel azonban már december 5-én elindul, amikor 72 órán át kedvezményes áron lehet hozzájutni a bérletekhez.

Újdonság, hogy a napijegyek esetében a jegyárforduló nem dátumhoz, hanem mennyiséghez kötött, vagyis aki gyorsabb, olcsóbban juthat belépőhöz.”

Az első VOLT-os nevek között három hazai fellépő is szerepel: Rúzsa Magdi, Majka és a Ők és a Punnany Massif.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3