Nézem Film Problémák a Volt egyszer egy Hollywood körül: Roman Polanski...

Problémák a Volt egyszer egy Hollywood körül: Roman Polanski felesége sértőnek találja, hogy megjelenítik a férje tragédiáját

Promóció

Siker ide vagy oda, Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood filmje körül nincs minden rendben. Roman Polanski felesége, Emmanuelle Seigner egy közösségi oldalon osztotta meg kifakadását a filmmel kapcsolatban.

Promóció
- Advertisement -

Quentin Tarantino legújabb filmjét, a Volt egyszer egy Hollywood című produkciót nemrég mutatták be a Cannes Filmfesztiválon. Bár a filmet jól fogadta a közönség, és a csupa jó kritikát kapott, azért nem ment minden simán a bemutató után. Egy közösségi oldalon Roman Polanski filmrendező felesége, Emmanuelle Seigner sérelmezte, hogy konzultáció nélkül jelenítették meg a férjét a filmben, és tragédiájából pénzt csinálnak.

20 éve kiáll a férje mellett / Fotó: Orange Cinéday

Akinek új a történet, Polanski egykori feleségét, Sharon Tate-t brutálisan megölték, miközben nyolc hónapos terhes volt. A tragédiák itt nem értek véget, 1977-ben Polanskit elítélte az amerikai bíróság kiskorú megerőszakolása miatt, de Polanski elszökött. A Filmakadémia megvonta tőle a tagságot, amiért Polanski beperelte őket. Seignert 1989-ben vette feleségül, aki láthatóan mindenben kiáll férje mellett. A színésznő problémája, hogy az Amerikai Egyesült Államok kitagadta Polanskit (holott állítólag peren kívül megfizette a bűneit – a szerk.), Hollywood mégis pénzt csinál életéből.

Leonardo DiCaprio Cannes Filmfesztiválon: “Quentin Tarantino az egyik utolsó, aki a mozi nagy hagyományát képviseli”

Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie Quentin Tarantino rendezővel együtt érkeztek meg. A Cannes Filmfesztivál 2019-es eseményén eddig nem látott tömeg érkezett Tarantino legújabb filmje bemutatójának napjára a cannes-i Croisette-re. A hollywoodi világsztárokat reggel óta várták a rajongók a fesztiválpalotába vezető 24 fokú lépcső alján.

A filmmel egyébként nincs baja Seignernek, de hosszú üzenete egyértelműen arra utal, hogy Tarantinónak ki kellett volna hagynia a filmből Polanski jeleneteit, vagy konzultálnia magával a rendezővel. Tarantinót egyébként Cannes-ban megkérdezték a filmben látható Polanski-vonalról, amivel kapcsolatban annyit nyilatkozott, hogy rajong a rendezőért, kedvence a Rosemary gyermeke. Seigner kihasználásnak titulálta az esetet, és nem érti, hogy lehet hasznot húzni valakinek a tragédiájából.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3