Problémák a Volt egyszer egy Hollywood körül: Roman Polanski felesége sértőnek találja, hogy megjelenítik a férje tragédiáját

Problémák a Volt egyszer egy Hollywood körül: Roman Polanski felesége sértőnek találja, hogy megjelenítik a férje tragédiáját

Siker ide vagy oda, Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood filmje körül nincs minden rendben. Roman Polanski felesége, Emmanuelle Seigner egy közösségi oldalon osztotta meg kifakadását a filmmel kapcsolatban.

Quentin Tarantino legújabb filmjét, a Volt egyszer egy Hollywood című produkciót nemrég mutatták be a Cannes Filmfesztiválon. Bár a filmet jól fogadta a közönség, és a csupa jó kritikát kapott, azért nem ment minden simán a bemutató után. Egy közösségi oldalon Roman Polanski filmrendező felesége, Emmanuelle Seigner sérelmezte, hogy konzultáció nélkül jelenítették meg a férjét a filmben, és tragédiájából pénzt csinálnak.

20 éve kiáll a férje mellett / Fotó: Orange Cinéday

Akinek új a történet, Polanski egykori feleségét, Sharon Tate-t brutálisan megölték, miközben nyolc hónapos terhes volt. A tragédiák itt nem értek véget, 1977-ben Polanskit elítélte az amerikai bíróság kiskorú megerőszakolása miatt, de Polanski elszökött. A Filmakadémia megvonta tőle a tagságot, amiért Polanski beperelte őket. Seignert 1989-ben vette feleségül, aki láthatóan mindenben kiáll férje mellett. A színésznő problémája, hogy az Amerikai Egyesült Államok kitagadta Polanskit (holott állítólag peren kívül megfizette a bűneit – a szerk.), Hollywood mégis pénzt csinál életéből.

Leonardo DiCaprio Cannes Filmfesztiválon: “Quentin Tarantino az egyik utolsó, aki a mozi nagy hagyományát képviseli”

Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie Quentin Tarantino rendezővel együtt érkeztek meg. A Cannes Filmfesztivál 2019-es eseményén eddig nem látott tömeg érkezett Tarantino legújabb filmje bemutatójának napjára a cannes-i Croisette-re. A hollywoodi világsztárokat reggel óta várták a rajongók a fesztiválpalotába vezető 24 fokú lépcső alján.

A filmmel egyébként nincs baja Seignernek, de hosszú üzenete egyértelműen arra utal, hogy Tarantinónak ki kellett volna hagynia a filmből Polanski jeleneteit, vagy konzultálnia magával a rendezővel. Tarantinót egyébként Cannes-ban megkérdezték a filmben látható Polanski-vonalról, amivel kapcsolatban annyit nyilatkozott, hogy rajong a rendezőért, kedvence a Rosemary gyermeke. Seigner kihasználásnak titulálta az esetet, és nem érti, hogy lehet hasznot húzni valakinek a tragédiájából.

Kezdőlap > Design > BRÉKING > Nézem>Film > Nézem > Problémák a Volt egyszer egy Hollywood körül: Roman Polanski felesége sértőnek találja, hogy megjelenítik a férje tragédiáját
Megosztás itt: twitter
Megosztás itt: facebook
Megosztás itt: email

A szerk. ajánlása

A hónap legnépszerűbb cikkei

Top sztorik a rovatból