Nézem Film Problémák a Volt egyszer egy Hollywood körül: Roman Polanski...

Problémák a Volt egyszer egy Hollywood körül: Roman Polanski felesége sértőnek találja, hogy megjelenítik a férje tragédiáját

Siker ide vagy oda, Quentin Tarantino Volt egyszer egy Hollywood filmje körül nincs minden rendben. Roman Polanski felesége, Emmanuelle Seigner egy közösségi oldalon osztotta meg kifakadását a filmmel kapcsolatban.

- Advertisement -

Quentin Tarantino legújabb filmjét, a Volt egyszer egy Hollywood című produkciót nemrég mutatták be a Cannes Filmfesztiválon. Bár a filmet jól fogadta a közönség, és a csupa jó kritikát kapott, azért nem ment minden simán a bemutató után. Egy közösségi oldalon Roman Polanski filmrendező felesége, Emmanuelle Seigner sérelmezte, hogy konzultáció nélkül jelenítették meg a férjét a filmben, és tragédiájából pénzt csinálnak.

20 éve kiáll a férje mellett / Fotó: Orange Cinéday

Akinek új a történet, Polanski egykori feleségét, Sharon Tate-t brutálisan megölték, miközben nyolc hónapos terhes volt. A tragédiák itt nem értek véget, 1977-ben Polanskit elítélte az amerikai bíróság kiskorú megerőszakolása miatt, de Polanski elszökött. A Filmakadémia megvonta tőle a tagságot, amiért Polanski beperelte őket. Seignert 1989-ben vette feleségül, aki láthatóan mindenben kiáll férje mellett. A színésznő problémája, hogy az Amerikai Egyesült Államok kitagadta Polanskit (holott állítólag peren kívül megfizette a bűneit – a szerk.), Hollywood mégis pénzt csinál életéből.

Leonardo DiCaprio Cannes Filmfesztiválon: “Quentin Tarantino az egyik utolsó, aki a mozi nagy hagyományát képviseli”

Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie Quentin Tarantino rendezővel együtt érkeztek meg. A Cannes Filmfesztivál 2019-es eseményén eddig nem látott tömeg érkezett Tarantino legújabb filmje bemutatójának napjára a cannes-i Croisette-re. A hollywoodi világsztárokat reggel óta várták a rajongók a fesztiválpalotába vezető 24 fokú lépcső alján.

A filmmel egyébként nincs baja Seignernek, de hosszú üzenete egyértelműen arra utal, hogy Tarantinónak ki kellett volna hagynia a filmből Polanski jeleneteit, vagy konzultálnia magával a rendezővel. Tarantinót egyébként Cannes-ban megkérdezték a filmben látható Polanski-vonalról, amivel kapcsolatban annyit nyilatkozott, hogy rajong a rendezőért, kedvence a Rosemary gyermeke. Seigner kihasználásnak titulálta az esetet, és nem érti, hogy lehet hasznot húzni valakinek a tragédiájából.

Promóció

legnépszerűbbek

Ezek a legjobb Tarantino-filmek a Rotten Tomatoes szerint

A Rotten Tomatoes-on a közönség értékelései alapján így rangsorolták Tarantino filmjeit.

Bödőcs Tibor: „Hugyozzál Hölgyet hermelinnel a hóba, hülyegyerek!” – Így veti a képzőművészetbe magát Bödőcs

Bödőcs Tibor humoristának október elején jelent meg második könyve, a Meg se kínáltak. Korábban már elolvastuk, „megkritizáltuk”, most pedig kiszemezgettük belőle a képzőművészethez – kulturális magazin révén – kötődő legjobb idézeteket.

a szerk. ajánlása

Ilyen lenne, ha a kedvenc filmjeleneteinket a kedvenc Disney-karaktereinkkel vegyítenénk

A Disney-figurák jól mutatnak a hollywoodi filmek jeleneteiben is

Ezekre az előadásokra küldenék el a politikusokat a színészek

"Kásler Miklósnak szeretném ajánlani a 10 című előadásunkat, mert az a tízparancsolatról szól", mondja Sodró Eliza.

Ez a 100 legjobb könyv, amelyek átformálták a világot – A 10 legjobb ifjúsági regény

A BBC összeállította minden idők legnagyobb hatású angol nyelvű regényeinek 100-as listáját. Cikksorozatunk hetedik részében a tíz legjobb ifjúsági regényt mutatjuk be.

most pörög

Mutatunk 10 találmányt, amely a nők kényelmét szolgálja

Szőrtelenítés a 9. hónapban? Kisgyerekkel pisilni menni egy bevásárlóközpontban? Már mindenre is van megoldás a hölgyek számára!

Az Instagram cenzúrázza a Photoshoppolt képeket

Ha nem figyelsz oda az Instagram-képeidre, akkor könnyen a cenzúra áldozatává válhatsz.

10 jel, hogy a barátod már többet szeretne tőled, mint barátzóna

Barátzóna vagy van esélyed többre is? Úgy érzed, a barátod egy ideje másképpen közelít hozzád? A cikk segíthet eligazodni, hányadán álltok egymással.

Az új Versace-kampány az internet erejére fókuszál J. Lo-val a főszerepben

Jennifer Lopez és Kendall Jenner a Versace új kampányában szerepelnek.

Mutatunk 10 olcsó és környezetbarát háztartási trükköt

Végre rászántad magad a takarításra, amit mi sem bizonyít jobban, hogy már a gumikesztyűt is felhúztad, amikor rájössz, hogy kifogyott az a bizonyos tisztítószer?

ez is érdekeltéged
<3