Nézem Film Volt egyszer egy Hollywood: A Manson-gyilkosságokkal meghalt az ártatlanság

Volt egyszer egy Hollywood: A Manson-gyilkosságokkal meghalt az ártatlanság

Promóció

Bemutatták tegnap, augusztus 15-én a Volt egyszer egy Hollywood filmet Magyarországon. A premier előtt készült videó, amely kísérni kívánja az év talán egyik legjobb filmjét.

Promóció
- Advertisement -

Quentin Tarantino kilencedik filmje, a Volt egyszer egy Hollywood a mozirajongóknak készült, mondja a videóban Margot Robbie, aki Sharon Tate-t alakítja.

Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino és Margot Robbie a Cannes Filmfesztiválon 2019-ben, a Volt egyszer egy Hollywood premierjén / Fotó: Getty Images

Az alig kétperces kísérőben Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie mondja el, mit gondol a rendezőről és a filmről, na, meg magáról Hollywoodról és a ’60-as, ’70-es évekről. Robbie szerint “semmi sem hasonlítható ehhez a filmhez, igazi moziélmény.”

Quentin Tarantino mint rendező a főszereplők egybehangzó véleményük szerint nem fogható senkihez, öröm vele dolgozni. De milyen volt az 1960-as évek vége?

Bruce Lee lánya: Igazán befoghatná már a száját Quentin Tarantino

A szaklapnak adott interjút Shannon Lee, Bruce Lee lánya, aki szerint bocsánatot kellene kérnie Quentin Tarantino rendezőnek. – mondta Lee. A lap arról kérdezte, mit szól Tarantino nyilatkozataihoz apjáról, a Volt egyszer egy Hollywood film kapcsán. Bruce Lee (Mike Moh alakítja) feltűnik egy hosszabbnak mondható jelenetben.

“1969-ben nem csak a mozi változott meg, hanem a világ is” – mondja Leonardo DiCaprio. Társa, Brad Pitt hozzátette, “új korszak kezdődött, a szabadság járt át mindent, ami reményt adott.” Margot Robbie pedig azzal egészítette ki Pitt mondanivalóját, hogy a Volt egyszer egy Hollywoodot átjárja ez az életérzés.

Azonban a Manson-gyilkosságokkal meghalt az ártatlanság Brad Pitt szerint. DiCaprio osztotta ezt a véleményt, és hozzátette a videóban, hogy minden megváltozott emiatt.

Pitt és DiCaprio karakterei pedig, mondják a színészek a videóban, kívülállóak, akik próbálnak alkalmazkodni ezen változásokhoz.

Máris Oscar-díjra esélyes filmként emlegetik Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot

A Cannes Filmfesztivál 2019 -es kiírásában is látható volt Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie Quentin Tarantino rendezővel együtt érkeztek meg. A Cannes Filmfesztivál 2019-es eseményén eddig nem látott tömeg érkezett Tarantino legújabb filmje bemutatójának napjára a cannes-i Croisette-re.

A videó végén Quentin Tarantino is látható, aki szerint interaktív moziélményben része annak, aki beül megnézni a filmet.

VOLT EGYSZER EGY HOLLYWOOD – Featurette (18)

VOLT EGYSZER EGY HOLLYWOOD – AUGUSZTUS 15-TŐL A MOZIKBAN! 1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában.

Volt egyszer egy…Hollywoodban DiCaprio és Pitt mellett Margot RobbieAl Pacino, Kurt RussellDakota FanningJames MarsdenMichael MadsenTim RothTimothy OlyphantDamian LewisLena DunhamEmile HirschScoot McNairy és James Remar is szerepelnek.

Promóció
Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A WHO üzeni: ezeket tartsd be, hogy ne kapd el a koronavírust

Az ENSZ Egészségügyi Világszervezete (WHO) ajánlásokat tett közzé, milyen szabályokat érdemes betartani a megelőzés gyanánt, valamint mik a koronavírus tünetei.

Az olasz nővér megmutatta, milyen káros hatásai vannak a koronavírusnak

Egy olaszországi nővér a koronavírus frontvonalából posztolt.

Így teszi tönkre a tüdőt a koronavírus

A felvételek az egyik olyan kínai páciens tüdejéről készültek, aki még tavaly decemberben hunyt el Kínában.
Promóció

a szerk. ajánlása

Andy Warhol cipőillusztrátorként kezdte – Érdekességek a pop-art atyjáról

Andy Warhol a XX. század egyik legmeghatározóbb művésze volt.

Laczkovich Borbála, a Banksy-kiállítás kurátora: „A felszín mögött egy komplex és ellentmondásos képet kapunk”

Laczkovich Borbála, a Godot Kortárs Művészeti Intézet kurátora segítségével tisztába tesszük, mit is jelent egy Banksy-mű hitelessége, jogos-e a művész szellemiségére hivatkozni a kiállítás ellen, miközben jópár műhelytitokra és felszín alatti sztorira is fény derül.

Saiid: „Ugyanaz a vonat, csak lecsatoltak egy pár vagont”

A lényeg, hogy az „élet szörfdeszkáján” sodródni és ride-olni is ugyanolyan jó lehet!

ez is érdekeltéged
<3