Nézem Film Volt egyszer egy Hollywood: A Manson-gyilkosságokkal meghalt az ártatlanság

Volt egyszer egy Hollywood: A Manson-gyilkosságokkal meghalt az ártatlanság

Promóció

Bemutatták tegnap, augusztus 15-én a Volt egyszer egy Hollywood filmet Magyarországon. A premier előtt készült videó, amely kísérni kívánja az év talán egyik legjobb filmjét.

Promóció

Quentin Tarantino kilencedik filmje, a Volt egyszer egy Hollywood a mozirajongóknak készült, mondja a videóban Margot Robbie, aki Sharon Tate-t alakítja.

Brad Pitt, Leonardo DiCaprio, Quentin Tarantino és Margot Robbie a Cannes Filmfesztiválon 2019-ben, a Volt egyszer egy Hollywood premierjén / Fotó: Getty Images

Az alig kétperces kísérőben Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie mondja el, mit gondol a rendezőről és a filmről, na, meg magáról Hollywoodról és a ’60-as, ’70-es évekről. Robbie szerint “semmi sem hasonlítható ehhez a filmhez, igazi moziélmény.”

Quentin Tarantino mint rendező a főszereplők egybehangzó véleményük szerint nem fogható senkihez, öröm vele dolgozni. De milyen volt az 1960-as évek vége?

Bruce Lee lánya: Igazán befoghatná már a száját Quentin Tarantino

A szaklapnak adott interjút Shannon Lee, Bruce Lee lánya, aki szerint bocsánatot kellene kérnie Quentin Tarantino rendezőnek. – mondta Lee. A lap arról kérdezte, mit szól Tarantino nyilatkozataihoz apjáról, a Volt egyszer egy Hollywood film kapcsán. Bruce Lee (Mike Moh alakítja) feltűnik egy hosszabbnak mondható jelenetben.

“1969-ben nem csak a mozi változott meg, hanem a világ is” – mondja Leonardo DiCaprio. Társa, Brad Pitt hozzátette, “új korszak kezdődött, a szabadság járt át mindent, ami reményt adott.” Margot Robbie pedig azzal egészítette ki Pitt mondanivalóját, hogy a Volt egyszer egy Hollywoodot átjárja ez az életérzés.

Azonban a Manson-gyilkosságokkal meghalt az ártatlanság Brad Pitt szerint. DiCaprio osztotta ezt a véleményt, és hozzátette a videóban, hogy minden megváltozott emiatt.

Pitt és DiCaprio karakterei pedig, mondják a színészek a videóban, kívülállóak, akik próbálnak alkalmazkodni ezen változásokhoz.

Máris Oscar-díjra esélyes filmként emlegetik Quentin Tarantino új filmjét, a Volt egyszer egy Hollywoodot

A Cannes Filmfesztivál 2019 -es kiírásában is látható volt Quentin Tarantino új filmje, a Volt egyszer egy Hollywood. Az idei válogatás leginkább várt alkotásának főszerepeit alakító világsztárok, Brad Pitt, Leonardo DiCaprio és Margot Robbie Quentin Tarantino rendezővel együtt érkeztek meg. A Cannes Filmfesztivál 2019-es eseményén eddig nem látott tömeg érkezett Tarantino legújabb filmje bemutatójának napjára a cannes-i Croisette-re.

A videó végén Quentin Tarantino is látható, aki szerint interaktív moziélményben része annak, aki beül megnézni a filmet.

VOLT EGYSZER EGY HOLLYWOOD – Featurette (18)

VOLT EGYSZER EGY HOLLYWOOD – AUGUSZTUS 15-TŐL A MOZIKBAN! 1969, Los Angeles. Egy munka nélkül maradt, western tévésorozatából kikerült, munkanélküli színész (Leonardo DiCaprio) és jó barátja, kaszkadőre (Brad Pitt) együtt próbálnak boldogulni Hollywood kegyetlen világában.

Volt egyszer egy…Hollywoodban DiCaprio és Pitt mellett Margot RobbieAl Pacino, Kurt RussellDakota FanningJames MarsdenMichael MadsenTim RothTimothy OlyphantDamian LewisLena DunhamEmile HirschScoot McNairy és James Remar is szerepelnek.

Promóció
Promóció

legnépszerűbbek

A legszürreálisabb ötletek, hogyan védheted meg magad a koronavírus ellen

A kínai emberek saját kezükbe vették a sorsukat, maguknak gyártanak védőmaszkokat!

A pillanat, amikor az álmodozó turistát elgázolja a valóság

Nem véletlen, hogy egyes helyeken már turistaadót szednek.

Színésznők, akik nem szégyellik terhes alakjukat és döngő lépteiket

Bátran pózolnak fürdőruhában, domború hassal is és döngő léptekkel, ezek a büszke anyukák.
Promóció

a szerk. ajánlása

Tudtad? Kultúránként egészen mást jelent, amit a kezünkkel csinálunk

Ami egyik helyen a kedvesség jele, az máshol durvaságnak számít.

A nosztalgiavonat átrobogott a vásznakon – Ezek voltak 2019 legjobb külföldi filmjei a ContextUs szerint

Volt egyszer egy 2019-es év, amelyben korunk legnagyobb mesterei és feltörekvő tehetségei egyaránt megmutatták, hogyan is kell filmet készíteni.

Ezek minden idők legdrágábban elkelt festményei

Cikkünkben górcső alá vesszük a valaha legdrágábban elkelt tíz festményt, és arról is esik pár szó, miért kerülnek bizonyos festmények többe, mint mások.
Promóció

ez is érdekeltéged
<3