Így kiabált fel a galériára a Corvin moziban lévő Odeon videotékából az egyik vendég a süket haverjának a galériára. A másik meg olyan jézusos filmet keresett, ami nem vallásos. A harmadik szerint meg a tékásnak örülnie kéne, hogy négy évig hajlandó volt otthon megőrizni a kazettát. Ilyen lesz a Volt egyszer egy téka.

Hirdetés

Közösségi finanszírozással terveznek emléket állítani a videokazetták és velük együtt a videotékák lassan végleg lezáruló korszakának.

És a Volt egyszer egy téka című film most el is készült, szeptember 27-étől látható lesz a magyar mozikban. Ez pedig az előzetese: 

Volt egyszer egy téka (12) előzetes

Ha valaha jártál videotékában, ha röhögtél még a hangalámondásos Amerikai nindzsán, ha videokazira vetted még fel a tévéből a Profit, és még dereng, milyen kásásan szép volt az a VHS-korszak, akkor nosztalgiázz egyet velünk! Egykori kölcsönzők, tékások, néhány zseniális színész és híres ember segítségének köszönhetően, na és egy romantikus lelkületű forgalmazónak hála szeptember 27-től a mozikban a Volt egyszer egy téka dokumentumfilmünk!

Hirdetés