Az ausztrál férfi munka közben talált egy vonalas telefont a házban. Koszosnak tűnt, nem is működött, ezért úgy döntött, megnézi, mi van benne. Nem erre számított.

Manapság már az is ritkaság, hogy egy házban be van kötve a vonalas telefon. Itt-ott mégis találni még egy-egy elavult szerkezetet. Általában teljesen használatlanul, ki tudja, mik rejtőzhetnek benne.

Ettél már kelbimbó ízű fagyit? Skóciában ez is lehetséges

Az Aberdeen városában található Mackie’s 19.2 nevű fagylaltozó valódi kelbimbót és borsmentaolajat elegyített, amelyből valamiért úgy gondolták, tökéletes fagylalt lenne. És az ötletet meg is valósították. Az alkotók úgy gondolják, a bátraké a szerencse, és az egyik vendég szájából az is elhangzott, nagyszerűen passzolna baconhöz. Tehát már volt, aki megkóstolta.


Egy férfi egy otthonban dolgozott Ausztráliában, mikor rátalált a koszos, nem működő telefonra, és úgy döntött, szétszereli, hogy megnézze, mi van benne. Legnagyobb meglepetésére rengeteg halott csótányra bukkant.

Roach Infested Telephone || ViralHog

Occurred on January 7, 2019 / Sydney New South Wales, Australia “I took this video while at work on a property in Sydney and thought maybe I should see what’…

A Facebookon osztotta meg a videót a felfedezésről. A Mirror cikke szerint volt, aki próbált viccelődni az eseten, valaki csak annyival kommentálta, hogy undorító. Egyesek azt hangsúlyozták, hogy legalább nem élő bogarakat talált.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet