Véletlenszerűen megtámadtak egy nőt egy vasútállomáson vasárnap. A biztonsági kamera felvétele azt mutatja, hogy egy férfi hátulról megragadja, majd a peron szélén át a vonatsínekre dobja a nőt.

A videót június 6-án tette közzé a New York-i Rendőrkapitányság, miután június 5-én 16:45 körül véletlenszerűen megtámadtak egy 52 éves nőt a New York-i Jackson Avenue állomáson. A fehér felsőt, baseballsapkát és piros hátizsákot viselő férfi mindkét kezével hátulról megragadja a női áldozatot, mielőtt letaszítja a vonatsínre, írja a DailyStar.

Látható, hogy a döbbent utasok felugranak a helyükről. A Fővárosi Közlekedési Hatóság (MTA) szóvivője azóta elmondta, hogy a nőt visszasegítették a peronra.

A rendőrség most letartóztatta a gyanúsítottat, a 30 éves Theodore Ellis-t. Ellis azt mondta a rendőrségnek, hogy részeg volt, amikor meglökte a nőt, és “nem ismerte fel az erejét”. Testi sértés és gondatlan veszélyeztetés miatt indult eljárás ellene.

A rendőrség tájékoztatása szerint a nő állapota stabil, a feje és a karja sérült meg, és a közeli Lincoln Kórházba szállították.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet