Vannak esetek, amikor nem tudja az egyik, hogy mit akar a másik a párkapcsolatban. Mikor vagy szexi? Azt gondolod, épp ezdésről hazaérkezve nem kíván a párod? Íme, kilenc eset, amikor igenis vonzónak talál a párod.

Ha nem salátát rendelsz a randin

Girl Eating GIF by funk – Find & Share on GIPHY

funk – das Content-Netzwerk von ARD und ZDF

Egy jó étvágyú lányt imádnak a fiúk, egy folyton diétázó és csak salátát csipegető nő viszont lelombozza őket.

Nincs annál vonzóbb számukra, mint amikor jó étvággyal befalsz egy normális adag ételt! Nem arról van szó, hogy egy teljes csülköt bepusztíts előtte – habár, ha ezt kívánod és így vagy önmagad, miért ne? – de egy átlagos főétellel te is és ő is elégedett lesz!

Ha máris a diétádat vagy a speciális táplálkozási szokásaidat ecseteled, azt üzened neki, hogy nem tudsz örülni rendesen az életnek és elégedetlen vagy önmagaddal.

Amikor hazaesel edzésről

Beast Mode GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Beast Mode GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Mi azt hisszük, akkor lát minket a legdögösebbnek, ha felvesszük a legkihívóbb miniruhánkat és teljes puccba vágjuk magunkat, holott ha meglát az edzőszerkónkban, izzadtan, kipirult arccal, egyből levesszük a lábáról.

Nők meséltek arról, melyik szexpózfajtára esküsznek

Nők meséltek arról, melyik szexpózfajtára esküsznek „Amikor összejöttünk a párommal, egy egész órát el tudtunk tölteni olyan apróságokkal, hogy simogatja a kezeivel hol fent, hol lent a hátamat, a melleimet, a bőrömet mindenütt. Ezek a lassú érintések nagyon beindítottak. Most már teljes munkaidő és egy kisgyerek mellett nincs mindig időnk hasonlóra…

A sportos külső amúgy is hatalmas erény, ráadásul természetes, sminktelen, laza külsővel párosul, amitől igazán vonzók leszünk a szemében.

A kusza konty

Wonder Woman GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Woman GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Van, hogy órákon keresztül vasalod vagy göndöríted a hajad a tükör előtt, és a párod meg sem dicséri a sörényed, máskor meg csak gyorsan feltornyozod a fejed búbján és megőrül érte.

Ez egyszerűen azért van így, mert más szemmel néz rád, mint te önmagadra. Számára pont a természetességed, buja lazaságod a vonzó.

Amikor vizesen kijössz a zuhany alól

Vonzo Noi Tulajdonsagok Viselkedesek Titka Scaled
/ Fotó: Shutterstock

Ha most arra gondolsz, hogy ez azért van a listán, mert olyankor nincs rajtad ruha, akkor tévedsz.

A női gyönyör titkai – nők mondják el, hogyan szeretik a leginkább

A női gyönyör titkai – nők mondják el, hogyan szeretik a leginkább A hátamon fekszem felhúzott lábakkal, a partnerem egyből a lényegre tér. A lábam a mellkasa magasságában, hogy minél mélyebben belém hatoljon. A saját ritmusában mozog, miközben a kezével a csiklómat is ingerli – nem tud hibázni! Rose, 30

A vizes hajat, bőrt a férfiak szexinek találják akkor is, ha nem a zuhany alól szállsz ki éppen, hanem mondjuk bőrig ázva jössz haza, mert elkapott a zivatar.

Sminktelen arccal

Fail Big Brother GIF by Big Brother After Dark – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Big Brother After Dark GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Ugyan mi, nők órákat töltünk a tükör előtt és próbáljuk utánozni a maguknak teljesen új arcot varázsló beauty bloggereket, a kedveseink mégis jobban értékelik sminktelen arcunkat, mert az természetesebb.

Ha látszik rajtad, hogy boldog vagy

Happy Wonder Woman GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Happy GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Egy állandóan negatív, elégedetlen nőt senki nem fog szexinek látni, azonban ha látszik rajtad, hogy megtaláltad a helyed az életben és jól érzed magad, az a külsődre is kihat, és a férfiak ellenállhatatlannak látnak majd.

Ha szereted a tested

Private GIF

GIPHY is your top source for the best & newest GIFs & Animated Stickers online. Find everything from funny GIFs, reaction GIFs, unique GIFs and more.

Sokkal többet foglalkozunk a testünkkel, mint amennyit kellene, és főleg sokkal többet, mint a férfiak.

Lehetsz akármilyen vékony, ha nem szereted a tested, nem fogsz vonzónak tűnni a fiúk szemében, míg ha esetleg van rajtad es kis felesleg, de elfogadod és büszkén viseled, ők is imádni fogják.

Amikor felszabadultan nevetsz

Private GIF

GIPHY is your top source for the best & newest GIFs & Animated Stickers online. Find everything from funny GIFs, reaction GIFs, unique GIFs and more.

Nemcsak a mosoly szépít meg – egy felszabadult, fejet hátravetős, hangos kacaj mindenkinek jól áll és ellenállhatatlanul bájossá varázsol a pasik szemében.

Ha elsiklasz a kisebb kellemetlenségek felett

Unique Maggie Gyllenhaal GIF – Find & Share on GIPHY

Discover & share this Woman GIF with everyone you know. GIPHY is how you search, share, discover, and create GIFs.

Még ha nem is mondják, a férfiak nagyon értékelik, ha egy nő nem hisztizik és pörög sokáig, ha valami negatívum éri.

Egy vállrándítás, pozitív hozzáállás és a problémán való gyors továbblépés az egyik legvonzóbb tulajdonság, amit egy nőben értékelnek.

Top sztorik a rovatból

Nincs több cikk

Ez is érdekelhet