VV Piros után VV Ákos is bejelentette, hogy OnlyFans-oldalt indít, ahol pénzért fogja árusítani az erotikus fotóit.

VV Ákos közösségi oldalán árulta el, hogy szeretne több időt szentelni a platformjainak, de ehhez bevételre van szüksége, ezért OnlyFans-karrierbe kezd, írja24.hu.

Az a pénz, amit ezáltal megkeresek, ad egy biztonságérzetet, így mellette olyan dolgokkal tudok foglalkozni, ami érdekel

– magyarázta az egykori villalakó, majd hozzátette, hogy nem arról van szó, hogy nem akar dolgozni. “Az OF-be is sok energiát kell belefektetni, hogy normális profilunk legyen. Jelenleg is munkát keresek. Nem ártok senkinek, ezért nem értem, hogy miért zavarja ez az embereket. Lehet többen is megtennék, de nincs rá lehetőségük.”

Csak magamért csinálom, és olyan jövőt akarok teremteni ezzel, amire később majd büszke lehetek. Ha kevesebb munkával több pénzt lehet keresni, akkor élni kell a lehetőséggel

– szögezte le. Az oldalán elsősorban képes formátumban gondolkodik, és természetesen lesznek tabutémák, de privát megkeresésre merészebb fotókat is bevállalna. Elmondása szerint már boldog és nyugodt lenne, ha havonta meg tudna keresni vele 350 ezer forintot, mert ebből már ki tudna fizetni mindent, és a hobbijaival is tudna foglalkozni, amiből idővel szintén pénzt szeretne csinálni. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet