Aurelio nagyon nehezen viseli a börtönben töltött időt, de sokat változott, és az tartja benne a lelket, hogy ha kijut, sok időt tölthet együtt a lányával.

ValóVilágból ismert Aurelio-t emberrablás és egy korábbi drogügye miatt kapott 3 év öt hónap börtönbüntetést. A volt valóságshow-nyertes Blikknek adott interjút. 

Kitartok, de borzasztóan nehéz, nem vagyok boldog itt bent. Sokat gondolkodom az általam elkövetett bűncselekményekről, hogy mit rontottam el az életem során. A kiszabott büntetés elérte a célját, megváltoztam

– vallotta be. “Soha többé nem akarok még csak a bűn közelébe se kerülni. Megtanultam értékelni mindazt, ami kint megadatott. Megkomolyodtam, vannak céljaim, és amióta itt vagyok kábítószerhez sem nyúltam, sőt, egy drogprevenciós kötelező programban is részt veszek.”

A szerettein túl kislánya tartja benne az erőt, sokat gondol arra, hogy milyen sok időt lesz együtt vele, miután kijut. Bár a kislány nem a legideálisabb körülmények között született, ugyanis egy egyéjszakás kalandból fogant, és ő már börtönben volt, amikor megszületett, nagyon örült, mikor megtudta, apa lett, és már most érzi, mennyire szereti. Szabadulása után is elsősorban az apaságra szeretne koncentrálni.

Nagyon remélem, hogy kapok kedvezményt és a büntetésem egy részét házi őrizetben tölthetem. Van egy időpont, amely idénre szól, de nem szeretném elárulni, mert csendben akarok távozni, és majd csak utána mesélni erről

– árulta el. 

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet