Aurelio bevallotta, igaz a pletyka, miszerint gyereke született egy egyéjszakás kalandból. Az apaság pedig a börtönbüntetését is lerövidítheti.

Mi is megírtuk, hogy azt beszélik, VV Aurelio-é egy bajai lány gyereke, akivel egy buliban volt egyéjszakás kalandja. A híresség a Tények Pluszban erősítette meg, hogy igaz a hír, amit a Bors szemlézett.

A volt valóságshow-hős barátnője a hír hallattán szakított vele, és a szabadulása is hamarabb érkezhet el a vártnál. Egy közös ismerős szerint a baba akkor fogant, amikor Aurelio és párja éppen szakítófélben voltak.

Itt Baján mindenki ismeri a lányt, hiszen igazi partiarc volt, mielőtt teherbe esett. Gyakorlatilag folyamatosan bulizott, majd Pestre költözött, mert összejött egy gazdag fickóval, aki azután dobta ki, hogy a DNS-tesztből kiderült, semmi köze a babához

– mondta a bennfentes, majd hozzátette, hogy a baba születése óta alig látja bárki a lányt, pedig továbbra is Baján él.

Aurelio annak is örülhet, hogy a bíróság figyelembe veszi a megváltozott életkörülményt, és megadhatják neki a büntetése harmadolását, ez azt jelentené, hogy a büntetés teljes időtartamának egyharmadát elengedik. Ha így döntene a bíróság, akkor Aurelio börtönbüntetése 2 év 4 hónapra rövidülhet, amiből 7 hónapot már letöltött. Tehát 2024 nyarán szabadulhat.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet