Béres Anett először adott interjút a horrorisztikusan végződő teaszeánsz óta.

Ahogy mi is megírtuk, Béres Anett volt az a volt Való Világos sztár, akit törött csontokkal, eszméletlenül találtak meg az erdőben egy félresikerült teaszeánsz után.

A celebritás az eset óta most először árult el részleteket a Fókusznak adott interjújában, amit a 168 szemlézett. A teaszeánszon Sáfrány Emese is részt vett, akinek saját bevallása szerint hallucinációi sem voltak a tudatmódosító szer miatt.

Az, hogy kígyókat láttam, az nem igaz, nem tudom, honnan vették. Bárcsak kígyókat láttam volna, konkrétan én a Sátánt láttam. Tényleg, amit én átéltem, azt senkinek nem kívánom.

“Bekerül az ember egy másik dimenzióba, azt éreztem, hogy nem tudok kilépni belőle. Az volt bennem, hogy ha olyan dolgot csinálok, ami kizökkenti ezt az egészet, akkor kiugrok belőle, úgyhogy ordítottam, hogy »takarodj a testemből«.”

Azt képzeltem, hogy a Sátán belém akar költözni. A nőt, aki a szertartást tartotta, őt a Sátánnak láttam. Borzalmas volt, vártam, hogy vége legyen, és olyan volt, mintha belekerültem volna egy labirintusba, és nem tudok egyszerűen kilépni.

VV Anett elmesélte, nem mert elaludni, és nagyon félt a szertartást tartó nőtől. Megkérte Sáfrány Emesét, hogy induljanak el, de mikor ő elment a holmijáért, Anett félelmében az erdőbe futott, ahol még inkább pánikba esett, és egy teljes napon keresztül menekült. Mire megtalálták, már olyan fájdalmai voltak, hogy ordított.

Azt éreztem, hogy nem bírja az agyam tovább. És feküdtem és mondtam a Jóistennek, hogy szeretnék meghalni. Vártam, hogy kiszálljon a testemből a lelkem és azt éreztem, hogy ebbe a fájdalomba most bele fogok halni

– emlékezett vissza, és hozzátette, utólag már inkább hálát érez, amiért túlélte.

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet