VV Melina és VV Piros is drámai vallomást tettek a ValóVilágban, miközben az is kiderült, VV Bibi teherbe esett-e a már kiesett VV Lamintól.

VV Bibi pár nappal ezelőtt sokkolta a nézőket és villatársait, mikor bevallotta, terhességi tüneteket érez magán, és elképzelhető, hogy várandós a már kiesett VV Lamintól. Most elvégezte a tesztet, aminek negatív lett az eredménye, írjaBlikk

VV Piros meglepő történetet mesélt el magáról VV Reninek: “Öthetes voltam, amikor rájöttem, és három tesztet csináltam, mind a három negatív volt. Sőt, az akkori párom ugye az az, aki full beteg, toxik volt, és ő nem is pesti volt, így egyedül voltam, amikor kiderült, meg jó, hogy elmentem egy általános szűrésre. (a szüleim) Nem tudtak még akkor róla.”

Elmentem egy családsegítő védőnőhöz. Ekkor van az időpont, vissza kell menni megint, írni kell egy papírt, nagyon sok mindenen keresztül kell menni, el kell menni vérvételre. Ezt az egész szrt egyedül csináltam végig

– vallotta be a villalakó, aki elárulta, annyira szerelmes volt akkori párjába, hogy elgondolkodott rajta, hogy megtartja a gyereket, de a férfi nemhogy nem akarta a babát, de még el is hordta mindennek.

A dráma ezzel még nem ért véget, VV Melina és VV Dani kavarása után nem sokkal kiderült, a lányt várja odakint valaki, VV Rico pedig egy ruhaszárítón vezette le a dühét, ezzel megszegve a ValóVilág szabályait, így büntetésként egy pillangószárítót kellett magára vennie és hordania, rajta száradtak a ruhák. 

Sor került a Kiválasztásra is, VV Krisztire egy szavazatot adtak, VV Renire is egy érkezett, míg toronymagasan, 10 szavazattal VV Piros lett az eheti kiválasztott. 

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet