Csak pár napja kezdődött el a Való Világ 11. évada, de máris büntetést kellett kiszabni egy versenyzőre, VV Laminra, miután sorozatosan megszegte a villa szabályait.

VV Lamin agresszív viselkedése miatt kevesebb mint egy héttel a Való Világ kezdete után megszerezte a piros kendőt, és meg is büntették, írja 168.

Lamin, amióta beköltöztetek, többször megszegted a villaszabályzatot. Hogy átgondold, hogyan is kell a villában viselkedni és a szabályokat betartani, száműzetést kapsz.

“Mostantól a mosókonyhán és a nyugiszobán kívül nem tartózkodhatsz máshol. […] Alkoholt tilos Laminnak az elzárás alatt fogyasztani” – mondta a Nagy Testvér. 

A döntéssel a villatársak is egyetértettek, amire VV Lamin így reagált: „jó há’ mit nevetsz, bazmeg?!”. Lamin egyébként nem csak az ordibálással és tombolással vívta ki a büntetést, nem volt hajlandó 0-24-ben viselni a mikroportját, csapkodott, kiabált, illetve nem ment oda, amikor a játékosoknak össze kellett gyűlniük. Olyan kijelentése is volt, hogy életében soha nem kért még bocsánatot nőtől.

Kapcsolódó cikk

Top sztorik a rovatból

Ez is érdekelhet